35 yıla “35” numaralı forma

  • 0
  • 571
35 yıla “35” numaralı forma
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Geçtiğimiz Mayıs ayında göreve gelen Altay Spor Kulübü yönetimi Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu makamında ziyaret etti. Kulüp Başkanı Av.Cihangir Marmara, 2.Başkan Ercüment Atik ve yönetim kurulu üyeleri Celal Kiter ve Cüneyt Oğuz, nezaket ziyaretinde bulunduklarını ifade ederek Başkan Selvitopu’na çalışmalarında başarı dilediler.

Bu yıl Spor Toto 3.ligde mücadele edecek olan Altay’ın çalışma programı ve hedeflerine ilişkin de değerlendirmede bulunan Altay yönetimi, Başkan Selvitopu’nun isminin yazılı olduğu “35” numaralı formayı Başkan’a hediye ettiler.

Amatör spor kulüplerine desteğimiz sürecek
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “35” rakamının kendisi açısından önemine dikkat çekti ve “İzmir’e geleli tam 35 yıl oldu ve 35 yıldır bu kentte görev yapıyorum. Bir bakıma İzmirli oluşumuz tescillenmiş durumda” diyerek formayı hediye eden Altaylı yöneticilere teşekkür etti. Spor kulübüne yeni sezonda başarılar dileyen Başkan Selvitopu, İzmir’de mücadele eden tüm spor kulüplerinin göstereceği başarının kendilerini mutlu edeceğini söyledi. Başkan Selvitopu, “İzmir’in başarısı için yerel yönetimler olarak yasalar çerçevesinde desteğe her zaman hazırız. Amatör spor kulüplerine bugüne kadar destek olmaya çalıştık yine olanaklar ölçüsünde desteğimiz sürecek.” Dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

Arşiv