4 Branşta İzmir'i tek başına temsil edecek

  • 0
  • 932
Yazı Boyutu:


Türkiye’ninen önemli amatör spor kulüplerinden biri olan Bostanlıspor, 4 branşta 6takımıyla İzmir’i tek başına temsil edecek.

Amerikan Futbolu, ragbi (erkek ve bayan), beyzbol (Büyük ve yaş grubu) vesoftbol branşlarında İzmir’i temsil etmeye hazır olduklarını belirtenBostanlıspor Kulübü Başkanı Avni Erboy, “Bostanlıspor, Amerikan Futbolu(Korumalı Futbol) ve Ragbi’de Türkiye 2. Ligi’nde, beyzbol ve softbolde deTürkiye Şampiyonasında İzmir’i gururla temsil edecek. Bundan hiç kuşkumuz yok.Tek olmanın sorumluluğunu biliyor ve bu yükün altından da onurla, zaferlekalkacağımıza inanıyoruz” dedi.

Erboy, Karaman İlindeki Türkiye Softbol ve bir hafta sonraki beyzbolşampiyonalarında İzmir’i üç kategoride temsil edeceklerini ifade ederek,şunları söyledi:   “Beyzbol büyüklerde son iki sezon üst üste Türkiye 3.sü olduk. Bu yıl dahedefimiz ilk üç içinde yer almak. Bu kez büyüklerin yanı sıra yaş grubu takımıda çıkarıyoruz. 22-24 Kasım tarihlerinde  Karaman’da yapılacakşampiyonanın hazırlığının son aşamasındayız.  15-17 Kasım tarihlerinde deyine Karaman’da yapılacak Softbolde de İzmir’i temsil edeceğiz ve hedefimizdereceye girmek. “

Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, Korumalı Futbol 2.Liginde son 2 sezon yeraldıklarını ve 2 kez finale kaldıklarını ancak 1. Lige çıkamadıklarını ifadeederek, “bu kez hedef 1. Lig” dedi.

Korumalı Futbolda (Amerikan Futbolu)  İzmir’de üniversiteler dışında,Türkiye Liglerinde 2 takım olduğunu ancak İzmir Efeler’in (Dokuz eylül)katılmamasıyla tek takım kaldıklarını da sözlerine ekleyen Erboy, “Geçen sezonragbi erkekler 2. Liginde tecrübe yılımızdı. Bu yıl hedefimiz var. Bayanlardada ilk kez geçen yıl şampiyonaya katıldık, Türkiye şampiyonluğunu uzatmadaaltın golle kaçırdık. Bu yıl tek hedefimiz var o da şampiyonluk” diye konuştu.

Erboy, Bostanlıspor’un önümüzdeki yıl 60. Kuruluş yıldönümünü şampiyonluklarlakutlayacağını da sözlerine ekleyerek, “Bostanlıspor İzmir’in, Karşıyaka’nıngururu olacak. Bizi her konuda destekleyen ve manevi güç veren KarşıyakaBelediye Başkanımız Cevat Durak’a bu yıl şampiyonluklar hediye edeceğiz” diyesözlerini noktaladı.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv