4. kez “Best Of” Ödülü

Dünya çapındaki Wyndham Grand otelleri arasında yapılan değerlendirme sonucunda “Best of Wyndham Grand” ödülleri sahiplerini buldu.

  • 0
  • 4.087
4. kez “Best Of” Ödülü
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Dünya çapındaki Wyndham Grand otelleri arasında yapılan değerlendirme sonucunda “Best of Wyndham Grand” ödülleri sahiplerini buldu.

Özdilek Otel ve Turizm’in başarılı otellerinden Wyndham Grand İzmir Özdilek, son üç yılda olduğu gibi 4. kez Best of Wyndham Grand ödülünü almaya hak kazandı.
 
Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Wyndham Grand İzmir Özdilek Genel Müdürü Funda Çam, “Otelimiz Best of Wyndham Grand ödülünün üst üste 4. kez sahibi oldu. Bu ödül, hedefimizden şaşmadan, durmaksızın çalışmamızın bir sonucudur. Bizim amacımız, otelimize gelen her misafirin yüzde 100 memnuniyetini sağlamak ve önümüzdeki yıllarda da başarılarımıza yenilerini katarak güzel sonuçlar almaya devam etmektir. Memnuniyetle söylemeliyim ki bu hedefimize en güzel şekilde ulaşmış bulunuyoruz. Otelimizin bu ödüle layık görülmesinde emeği geçen, özveri ile geceli gündüzlü çalışan siz kıymetli çalışma arkadaşlarıma şahsım ve
Özdilek Holding adına teşekkür ederim” dedi.
 
Yaz tatili için keyifli ve güvenli bir rota 
Wyndham Grand İzmir Özdilek, İzmir Körfezi’ne hâkim, deniz kıyısındaki ayrıcalıklı konumuyla 5 yıldızlı lüks bir şehir oteli olarak hizmet veriyor. Deniz ve doğa manzaralı lüks odalarda, misafirlere uluslararası beş yıldızlı otelden beklenen kalitede konfor sunuluyor. Otel, Covid-19 virüsü ile mücadele kapsamında süreçlerini Wyndham Hotels & Resorts, Dünya Sağlık Örgütü, T.C. Sağlık Bakanlığı, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı‘nın belirlemiş olduğu kurallar çerçevesinde uygulayarak ziyaretçilerini kabul ediyor.

 
Yaz tatili için oldukça keyifli bir rota olan İzmir’i tercih edecek ziyaretçiler, deniz ve doğanın kucağında dinlenmenin yanı sıra tarihi bir gezi rotası da oluşturarak, Wyndham Grand İzmir Özdilek’in olanaklarından en iyi şekilde faydalanabiliyorlar. Eğlence ve spor dolu bir tatil geçirme fırsatı yakalayacak misafirler, otelin içinde bulunan Qualitasspa İzmir Agamemnon Thermal & Wellness Center da; Spa & Wellness Center, açık havuz, kapalı havuz, termal havuz & jakuzi, Türk hamamı, saunalar, buhar odası ve fitness center’dan tatil boyunca ücretsiz yararlanabiliyorlar.  Ziyaretçiler ayrıca otelin bünyesinde hizmet veren ve terasının hakim olduğu manzarası ile Türk ve dünya mutfaklarına ait lezzetlerin sunulduğu Carême Restaurant’ta eşsiz yemeklerin tadını çıkarıyorlar.  

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sun Prıncess Kuşadası'nda

Neopolis heykellerine hayran kaldı.

İzmir’e 2024 için kruvaziyer akını

Yasa teklifi Kendi içinde çelişkilerle dolu ve turizme katkı sağlaması söz konusu değildir.

İzmir Uluslararası Kruvaziyer Hatları Birliği’nde

İzmir’de Turizm Teknolojileri Araştırma Merkezi kurmak istiyoruz

Arşiv