4’ncü Şube Bornova’da

  • 0
  • 2.134
4’ncü Şube Bornova’da
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

2007 yılından bu yana eğitimci Dilek Soylu tarafından açılan ve büyüyen Soylu Anaokulları’nın 4’ncü şubesi Bornova Forum karşısında açtı.
Merkezi Çiğli Çifte Havuzlar' da, Mavişehir, Karşıyaka şubeleri bulunan Soylu Anaokulları’nın Bornova’daki ultra lüx şubesinde de Proje ortağı Hilal Özcan ile kaliteli eğitim verilecek. Minikler geleceğe yönelik ilk adımlarını atacak. 500 m2 içeride kullanım alanı olan 200 m2 bahçe alanıyla toplam 700 m2 alanda 100 öğrenciye hizmet verilebilecek.
 
 
 
Eğitim Koordinatörleri ve uzman eğitim kadrosuyla eğitim öğretim veren Soylu Anaokulları’nın istikrarlı ve başarılı bir şekilde büyüdüğünü söyleyen Dilek Soylu, “Türkiye'nin geleceği olan çocuklarımız alanlarında uzman öğretmenlerle her gün İngilizce eğitimi alırken aynı zamanda resim, seramik, bale, modern dans, yaratıcı drama, müzik, satranç gibi alanlarda da eğitim verilmektedir. Çocuklar hijyen, temiz bir ortamda uzman ve güvenili ellerde yurtdışından gelen eğitici oyuncaklarla oyun oynayarak, eğlenecek, deneyerek, sosyalleşerek sağlıklı bir şekilde yetişmektedirler” dedi.
 
 
 
Türkiye'de  ilk defa eğitimci tarafından verilen ve denetlenen franchising sistemini yaymayı hedefleyen Soylu Anaokulları kurucusu Dilek Soylu "Türkiye'nin geleceği olan nesli yetiştirmeye katkı sağlamaktan son derece mutluyum ve onurluyum. Çocuklarınız bizim uzman ellerimizde şekillenerek yetişecektir," diye konuştu.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Belgesel sinemanın dijital dönüşümü

2 bin saat iyilik

Fotoğrafçılığın püf noktaları “genç gözlerle” ele alındı

Yükseköğretimin Oscar’ı İzmir Ekonomi’de

Bedia Akartürk kulakların pasını sildi

“Doğu Türkistan’da Asimilasyon ve Soykırım” anlatıldı

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg