400 eski sporcu buluştu

  • 0
  • 2.023
Yazı Boyutu:

Çiğli Belediyesi tarafından düzenlenen nostalji turnuvasında bir ay boyunca süren müsabakalarda ter döken 35 yaş üstü master futbolcular nostalji yemeğinde bir araya geldiler. Tüm sporcuları tebrik eden Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, yoğun ilgi gören turnuvanın önümüzdeki yıllarda da düzenlenerek geleneksel hale getirileceğini söyledi.
 
Çiğli Belediyesi koordinatörlüğünde, gençlik yıllarında futbol oynamış 35 yaş üstündeki sporcular bir araya gelerek mahalle takımı oluşturdular ve nostalji turnuvasında müsabakalara katıldılar. Oluşturulan 10’ar kişilik 20 takımın deneyimli sporcuları geçtiğimiz ay boyunca müsabakalarda şampiyon olmak için büyük mücadele verdiler. Turnuvada şampiyon Demir Spor olurken, ikinci Santral Spor, üçüncü Dadaş Spor oldu. Nostalji turnuvası centilmenlik kupasını Salih Tetik, gol kralı kupasını Hasan Aydoğdu, başarılı kaleci ödüllerini ise Hasan Karaman ile Atıf Açıkalın aldı. Müsabakalarda yarışan tüm sporculara, turnuva sonunda İzmir Tenis İhtisas Kulübü (İZTİK) tesislerinde yemek veren Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, turnuvada dereceye girenlere ödüllerini verdi.
Nostalji turnuvası sayesinde eski arkadaşlıkların, kardeşlik duygularının pekiştiğini belirten Başkan Solak, “İlk kez böyle bir turnuva düzenlemekten dolayı mutluluk duyuyoruz. Açıkçası bu kadar ilgi bizleri hem şaşırttı hem de çok mutlu etti. Yoğun ilgi üzerine bu turnuvayı her yıl yapmaya karar verdik. Sporcularımız ailelerine, torunlarına ne kadar iyi birer sporcu olduklarını gösterdiler. Bu duygu hem onları hem de bizleri çok gururlandırdı. Önümüzdeki yıl daha da geniş katılımla bu turnuvada bir araya geleceğiz” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

Arşiv