5 bin tl peşinatla imarlı, tapulu, projeli arsa

  • 1
  • 1.445
Yazı Boyutu:

Konut sektöründe güvenin adı olan Ege-Koop, Menemen’de bin bahçelikonuttan oluşan Villakent Projesi’ndeki son 66 arsayı da satışa çıkardı.  5 bin lira peşinat ve vade farksız altı taksitimkanı sunulan kampanyada imarlı, tapulu ve projeli arsalar yüzde 40 inşaathakkına sahip.    

İzmir merkeze yakınlığının yanı sıra sakinbir ortam ve doğayla iç içe yaşam imkanı sunan Villakent’teki arsa kampanyasıkoşulsuz, kefilsiz, vade farksız 6 taksit imkanıyla başlatıldı. İsteyenler sadece5 bin lira peşinat vererek, büyüklükleri 320 metrekare ile 746 metrekare arasında değişen son arsalara sahipolabilecek.

ASLAN: İLKİKİ KAMPANYADA 10 GÜN DE SATILMIŞTI, ACELE EDİN

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan,Türkiye’nin en hızlı büyüyen bölgesi Seyrek’te, Plastik Organize Sanayi Bölgesiile öğrenci sayısı 5 bine ulaşan Gediz Üniversitesi’nin hemen yanı başındaki arsalarlailgili kendilerine büyük talep geldiğini belirterek, “ Bu talepler doğrultusunda son arsaları da çoközel bir kampanya ve çoközel koşullarla satışa sunmaya karar verdik. “ Villakentarsaları, eşsiz Menemen Ovası ve körfez manzaralı, müstakil, tapulu, imarlı vemimari projeli arsalardır. 320 metrekare ile 746 metrekare arasında değişiyor ve tamamı imarlı, tapulu, üzerine ev yapmaya hazır halde.  Projesini de yine biz veriyoruz. Arsalarımızıntüm bu avantajlarının yanı sıra diğer büyük avantajı da yüzde 40 gibi büyükoranda inşaat hakkına sahip olması. Vade farksız 6 taksit imkanıyla satışasunduğumuz arsalarımız ister konut inşa edip oturmak için de yatırım amaçlı dadeğerlendirilebilir. Günün koşularında, bu fiyata değil imarlı, tapulu, mimariprojesi hazırlanmış arsa, tarla bile almak imkansız. Daha önceki ikikampanyamızda da arsalar ilk on gün içerisinde tükenmişti” dedi. 

UZMANLAR: ENİYİ YATIRIM ARACI…

Öte yandan gayrimenkul uzmanları,özellikle Gediz ve Katip Çelebi gibi üniversitelerin yerleşkelerini bu bölgedeoluşturmalarının Ege ve Türk Hava Kurumu üniversitelerinin de fakülte bazındabölgede konuşlanmasının çok cazip bir yatırım fırsatı olarak değerlendirilmesigerektiğini belirtti. Yatırım aracı dendiğinde gayrimenkul ve arsa yatırımlarıen güvenilir yatırım araçları olarak gösteriliyor.
 

Yorumlar (1)
  • Ali Kemal Han

    Ali Kemal Han

    Taksile arsa almak istiyorum

    19 Nisan 2024 16:36
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Enginarın kalbi Urla’da atacak

TARKEM'in yeni başkanı Dr. Cemil TUGAY

Belediye Lokantası ile öğrencinin yüzü güldü

Belediye emekçilerine bayram hediyesi

Kızılay Mahallesi’ne çözüm ve proje ziyareti

Ruhsat ve kaldırım işgaline sıkı denetim

Arşiv