5 dalda altın ödül

  • 0
  • 747
5 dalda altın ödül
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Güzel İzmir Oteli, Dünyanın en büyük kalite zirve ödülü olarak kabul edilen BID, (iş inisiyatifi yönelimleri) Uluslararası kalite ödülü kazandı. 172 ülkenin katıldığı organizasyonda Altın kategorisinde 5 dalda (Kalite, Liderlik, Teknoloji, İnivasyon ve müşteri memnuniyeti) ödül aldı.
 
Uluslararası kalitesi, otel sektöründeki öncülüğü  tescil edildi.

Fortuna 500 Global” listesindeki dev şirketlerin, Türkiye’den daha önce Doğuş Holding, Digitürk, Sabancı Kültür Vakfı, Garanti Yatırım ve Türkiye İş Bankası’nın ardından kazanılan Kalite Ödülü, Güzel İzmir Oteli ailesinde mutluluk rüzgarı estirdi.
 

BID tarafından New York’da Marriott Marquis Convention salonunda düzenlenen törene katılan Güzel İzmir Oteli adına, Genel Müdür, Sinem Kurtural Karakundakoğlu ve Otelin Sahibi Reyhan Kurtural, kazandıkları ödülü BID Başkanı ve CEO’su Jose E. Prieto’dan aldı.

Sektörlerinde mükemmel liderlik vasfı ve artan pazar payına sahip olan, olumlu yönde gelişme kaydeden ve iş sonuçları her zaman sürdürülebilirlik özellikleri taşıyan öncü kurumların Business Initiative Directions tarafından ödüllendirildiği gecede ödül almanın kendileri için çok önemli olduğunu belirten Genel Müdür Sinem Kurtural Karakundakoğlu, dünyanın güçlü, dev bütçeli ve büyük olanaklara sahip dev şirket ve otelleri arasında yapılan seçimde, hatıralara önem veren, kendinizi evinizde hissettiren, konforlu bir şehir oteli olan Güzel İzmir Oteli’nin bu ödülü hak ettiğini söyledi.

GÜZEL İZMİR OTELİ
40 senedir Mehmet Necati Kurtural tarafından sürdürülen yöneticilik sınıfına Genel Müdür olarak son 5 yıldır  kendisinin de katıldığını ifade eden Sinem Kurtural Karakundakoğlu, “1950 yılında dedemiz tarafından kurulan Güzel İzmir Oteli dünya çapında kalite ödülü kazandı.
65 senedir günümüz şartlarına değişen dünyamıza paralel olarak otelimizde yenilikleri ve gelişimi ile kendini kanıtlamış olan otel varlığını devam ettirecektir.  Otelimizde müşterilerine hizmet verirken, bir ev konforunda, samimi, güler yüzlü, kültürel değerlerini yansıtan, her zaman için müşteri memnuniyetini, güven ilkelerini ve elbette uluslararası kalite standartlarını temel alıyoruz. Misafirlerini bir müşteri olarak değil, bir dost olarak, ailemizden biri olarak görüyoruz, onlara Türk konuk severliği ile hizmet veriyoruz” dedi ve mesai arkadaşlarına da teşekkür etti.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Turizm sezonuna erken giriş yaptı

Dekandan “Turizm Haftası” mesajı

Ramazan Bayramı’na özel Midilli seferi

Midilli seferleri için kapı vizesi şartları belli oldu

Vali Elban'dan Skal'ın dünya kongresine destek

İzmir, turizmde yine bir ilke imza atıyor

Arşiv