5. Geleneksel Korolar Buluşuyor Festivali’nin Galibi İtk’lı Öğrenciler Oldu

  • 0
  • 612
Yazı Boyutu:

Ülkemizdeki tüm ilkokul ve ortaokulların katılımına açık olan ve DoğaKoleji tarafından gerçekleştirilen Korolar Buluşuyor Festivali’nin bu yıl 5.siİstanbul Acarkent- Beykoz Doğa Koleji’nde yapıldı.

Amacı, ülkemizdeki ilkokul ve ortaokullar arasındaki işbirliğini veiletişimi geliştirmek, öğrencilere müzik sevgisi aşılamak ve farklı türlerdekieserleri tanıtıp sevdirmek olan festivalde İTK’yı, İTK müzik öğretmenlerindenEzgi Öztürk, Şebnem Azak ve Pınar Sayınbatur danışmanlığında çalışmalarınısürdüren 4. 5. ve 6. sınıflardaki 20 öğrenciden kurulu olan İTK Korosu temsiletti. 

25 Mart Salı günü performanslarını sergileyen ve izleyiciler tarafındanbüyük beğeni toplayan İTK’lı öğrenciler, jüri üyelerinden de tam puan alarak;41 okul arasından 5. Geleneksel Korolar Buluşuyor Festivali’nde birinci oldu. İTK’lıöğrenciler, plaket ve lap-top ile ödüllendirildi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

“Doğu Türkistan’da Asimilasyon ve Soykırım” anlatıldı

Mutfakta Başarı Tesadüf Değil

Doğa Dedektifleri İş Başında

Dubai’den başarıyla döndüler

Ebelik mesleğinin köklü geçmişi “ETAD” ile geleceğe taşınacak

“sağlık ordusu” kuruluyor

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg