5’te 5

  • 0
  • 1.015
Yazı Boyutu:

Konak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü;   Futbol Amatör B Grubu’nda, Voleybol Erkeklerde, Hentbol 1. Lig Erkek B Klasmanı D Grubu’nda ve Kadın Basketbol 2. Lig A Grubu’nda rakiplerine göz açtırmadı. Beş branşta da puan alan Konak Belediyesi sporcuları hem deplasmanda hem de ev sahibi olarak çıktığı maçlarda zorlanmadan galibiyet sevincini yaşadı.
 
Futbol Süper Amatör B Grubu 4. Haftada Konak Belediye Spor rakibi, Torbalı Çaybaşı Spor’u 4-0 yendi. 12 puanla lider durumda olan Konak Belediye Spor Futbol Süper Amatör B Grubu 28 Ekim’de saat: 13.00’te Narlıdere Belediye Spor’la Narlıdere’de Ali Artuner sahasında karşı karşıya gelecek.
Voleybol Erkekler 2.Lig A Grubu’nda ise İzmir Atatürk Spor Salonu’nda yapılan karşılaşmada Altınordu Konak Belediyesi rakibi İzmir Hava Gücü karşısında 3-0’lık bir skorla taraftarlarını sevindirdi.  
Hentbol 1. Lig Erkek B Klasmanı D Grubu’nda da Bayraklı Belediyesi ile İzmir Celal Atik Spor Salonu’nda yapılan maçın sonunda sevinen taraf yine Altınordu  Konak Belediyesi sporcuları oldu. Maç; 40-33’lük skorla Altınordu  Konak Belediyesi’nin lehine sonuçlandı. Hentbol’da kadınlar da erkekler gibi skoru kendi lehine çevirdi. Hentbol 1. Lig Bayanlar D Grubu 1. Hafta’da Altınordu Konak Belediyesi kendi evinde İzmir Kemalpaşa Belediyesi’ni 39-25 yenerek galibiyet sevincini yaşadı.
Kadın Basketbol 2. Lig A Grubu’nda ise yine sonuç değişmedi. 2. Hafta sonunda Çeltik Spor’la karşılaşan Altay Konak Belediye’si çok rahat bir şekilde maçı açık ara önde kapattı. 22-123 skor sonunda Altay Konak Belediye Kadın Basketbol takımı 2. Lig A Grubu’nda 4 puanla lider duruma çıkmış oldu.
Böylece 5 takımla 5 galibiyet kazanan Konak Belediye Spor Kulübü sporda da üstünlüğünü ve iddiasını sürdürüyor. Büyük moralle haftayı kapatan antrenör ve sporcular önümüzdeki hafta yapılacak karşılaşmalara da hazır olduklarını ifade etti.
Sporcuların başarısıyla büyük gurur duyduğunu ifade eden Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, tüm sporcu ve antrenörleri kutladı. Tartan, “Bütün imkanlarımızla yanlarındayız. Başarılarıyla gurur duyuyoruz. Tüm sporcularımızı ve emeği geçenleri kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

Arşiv