İZMİR Uğur Dershaneleri Konak SBS Şubesinde SBSde 500 tam puan alan öğrenciler, Uğur Dershaneleri Genel Müdürü Alparslan Alemdar, İzmir Uğur Dershaneleri Müdürler Koordinatörü Lokman Değirmenci ile şube müdürleri, ödül kazanan öğrencilerin öğrenim gördüğü okul müdürleri ve ailelerinin de katıldığı ödüllendirildi.
Dershanenin Çankayada bulunan tarihi binasında gerçekleşen törende 8nci sınıflardan 500 tam puan alan Esin Akgül, Ege Tansuğ, Kaan Özgen ve Melih Daşdemir ile 7nci sınflarda 500 tam puan alan Kirman Aldeniz Doğan, Juvan Roşa Güngördü ve Görkem Doğan ile 6ncı sınflardan 500 tam puan alan Barış Can Avcı plaketlerin yanı sıra çeşitli armağanların sahibi oldu.
Genel Müdür Alemdar ve Müdürler Koordinatörü Değirmencinin öğrencileri, öğretmenlerini ve velilerini kutlayan konuşmalarının ardından söz alan Dershane Müdürü İrfan Albayrak, bu başarıda en büyük etkenin sevgi olduğunu söyledi. Albayrak, sevgili velilerimiz hiçbir dersin çocuklarınızla aranızdaki iletişimi bozmasına izin vermeyiniz. Lütfen çocuğunuzun çabasını ödüllendirindedi.

Alparslan Alemdar, Esin Akgül, Nermin Tansuğ, Lokman Degirmenci, Yuksel Karbat, İrfan Albayrak









