55 Ülkede Canlı Yayın

  • 0
  • 556
55 Ülkede Canlı Yayın
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Dikili Belediyesi, Çandarlı Kalesi'nde gerçekleştirilen ve TRT Müzik Kanalı'ndan da canlı yayınlanan muhteşem bir konsere daha ev sahipliği yaptı.
 
Konser Büyük İlgi Gördü
Dikili Belediyesi ile TRT işbirliğinde Çandarlı Kalesi'nde gerçekleştirilen ve TRT Müzik Kanalı'ndan da başta Türkiye olmak üzere 55 ülkede eş zamanda canlı olarak ekranlara gelen 'Yaza Merhaba Konseri' büyük ilgi gördü.
 
İzleyenler Yerlerinde Duramadı
Çandarlı Kalesi'nin hınca hınç dolduğu ve çoğu konuğunda ayakta izlediği muhteşem konserde, TRT sanatçıları Makbule Kaya, Esra İçöz ve İsmail Özkan zengin repertuvarları ve seslendirdiği hareketli parçalarla hem Çandarlı Kalesi'ni dolduran müzikseverlere, hem de ekranları başındaki izleyicilere keyifli bir akşam yaşattılar. Belediye Başkanı Mustafa Tosun, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Yezek ve İlçe Jandarma Garnizon Komutanı Üsteğmen Mehmet Aslan ile çok sayıda vatandaşın katıldığı konserde TRT sanatçılarının seslendirdiği hareketli şarkılar ve türküler izleyenlerden dakikalarca alkış aldı. Kimi izleyenlerin dans ettiği, halaylar çektiği, zeybek oynadı konser oldukça renkli görüntülere de sahne oldu.
 
“Sevgiye Olan İnancımızı Tekrar Haykırmak Güzeldi”
Yaklaşık 2 saat süren ve TRT Müzik Kanalı'ndan da canlı yayınlanan konserin ardından sahneye çıkan Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, “Sevgi'nin kenti Dikili'de bir aksamda daha dünyaya sevgiye olan inanç ve kararlılığımızı haykırmak çok güzeldi. Sanatçı dostlarımıza bizlerle bütünleşmelerinden dolayı huzurlarınızda gönül dolusu sevgilerimizi iletiyorum. Bu gecenin hazırlanmasında ve canlı olarak yayınlanmasında emeği geçen başta TRT ekibi olmak üzere, etkinliğimizi teşrifleriyle onurlandıran tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum. Ekranları başında bizleri izleyen herkese de Sevgi'nin Kenti Dikili'den dostluk dolu, mutluluk dolu, sevgi dolu duygular gönderiyorum” dedi. Başkan Tosun gerçekleştirdiği teşekkür konuşmasının ardından, TRT Sanatçıları Makbule Kaya, Esra İçöz ve İsmail Özkan ile Yönetmen Hakan Aybar'a çiçek ve hediye takdiminde bulundu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Genç Sanatçılar sahnede

İzmir Aşkına Adana yolcusu

Köy Enstitüleri Fikir Ve Kültür Günleri başlıyor

Adasu yeteneği ile fark yaratıyor

İzmir Kitap Fuarı baharın coşkusuyla Kültürpark’ta

Son başvuru tarihi 23 Nisan!

Arşiv