7/24 eğitim

  • 0
  • 838
7/24 eğitim
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Gediz Üniversitesi, ücretsiz halk seminerleri başlattı. Her ayın 7’sinde ve 24’ünde gerçekleştirilecek, akademisyenler farklı konular üzerinde bilgilendirecek. “7/24 Eğitim” sloganlı programlara isteyen herkes katılabilecek...


Gediz Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (GESEM), yeni bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. “7/24 Eğitim” sloganıyla ücretsiz halk seminerleri düzenlendi. Her ayın 7’sinde ve 24’ünde Çankaya Yerleşkesi’nde yapılacak; akşam saat 18.00’de başlayıp 2 saat sürecek. Aile içi iletişim, hızlı okuma teknikleri, kişisel gelişim yöntemleri, halkla ilişkiler gibi her defasında farklı bir konu ele alınacak. Katılımcılar o alanın uzmanı akademisyenler tarafından bilgilendirilecek.
“7/24 Eğitim”in ilkinde yabancı dil öğrenme süreci işlendi. Okutman Mehmet Aksu, yabancı dil öğrenmedeki zorlukları ve yapılan hataları aktardı. Aksu, başarıya götürecek tavsiyelerde bulunuldu, soruları da yanıtladı.

Sosyal fayda için

GESEM Müdürü Atilla Ediz, isteyen herkesin katılabileceği seminerlerin konularının “gesem.gediz.edu.tr” adresli internet sitelerinden duyurulacağını ifade etti. Ediz, “Eğitimle toplumsal fayda sağlamayı amaçlıyoruz. Katılımcıların aile ve iş yaşamlarına katkımız olabilirse, onların hayatlarına bir ışık yakabilirsek ne mutlu bize” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Fransa’da kariyer fırsatı

Ünlü isimler Egeli öğrencilerle buluştu

Çocuk Gelişimi ve Meslek Edindirme kursu yeniden

418 projeye Tübitak desteği

Prag’dan İzmir Ekonomi’ye önemli konuk

Çip üretiminde AB desteği

Arşiv