7 bin bireyi sporla buluşturdu

  • 0
  • 620
7 bin bireyi sporla buluşturdu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karabağlar Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü,  yaz aylarında da sporla buluşmak isteyen gençler ve sporla yeni tanışacak çocuklar için yaz spor okulları kurs kayıtlarını başlattı. Çocukları ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak onları spora yönlendirmeyi amaçlayan Karabağlar Belediyesi, ‘’Güler Yüzlü ve Sağlıklı Nesiller’’ sloganıyla bugüne kadar 7 bine yakın bireyi sporla buluşturdu.

Yaz Spor Okulları’nı başlatarak gençlerin ve çocukların spor yaşamından faydalanmaları ve yaz tatillerinde sağlıklı, keyifli vakit geçirmelerini hedefleyen Karabağlar Belediyesi, spora da desteğini sürdürüyor. Belediyeye ait 13 ayrı spor tesisinde 12 farklı branşta spor yapma imkanı sağlayan Karabağlar Belediyesi, ilçede yaşayan 5-16 yaş arası çocuk ve gençlere futbol, basketbol, voleybol, jimnastik, tenis, karate, taekwando, halk oyunları, ritim, bocce, kadınlara aerobik, zumba, yetişkinlere tenis branşlarında uzman antrenörler nezaretinde spor eğitimi veriyor.

Spor tesisleri halkın hizmetinde
Karabağlar’ın değişik mahallelerinde bulunan tesislerinde spor aktivitelerini gerçekleştiren Karabağlar Belediyesi, altı adet futbol halı sahası, bir adet çok amaçlı spor salonu, dört adet spor merkezi, bir adet bocce sahası ve bir adet de tenis kortuyla hizmetlerini sürdürüyor.
Yaz spor okulu kurslarına başvuru yapmak isteyenler Karabağlar’da bulunan spor tesislerine ve Karabağlar Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’ne başvurabilirler. Ayrıca Karabağlar Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’ne ait 248 04 44 ile 414 79 01 numaralı telefonları arayarak bilgi alabilirler.

 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv