7. kez Fashion Week

Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD), Rönesans Ajans işbirliğiyle, Ege İhracatçı Birlikleri, İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Moda Tasarımcıları Derneği, Türk Kızılayı ve Altier Academy katkılarıyla 3 gün süren İzmir Fashion Week, Alsancak Garı’nda gerçekleşti.

  • 0
  • 18.526
7. kez Fashion Week
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD), Rönesans Ajans işbirliğiyle, Ege İhracatçı Birlikleri, İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Moda Tasarımcıları Derneği, Türk Kızılayı ve Altier Academy katkılarıyla 3 gün süren  İzmir Fashion Week, Alsancak Garı’nda gerçekleşti.

 
Bu yıl 7.si düzenlenen İzmir Fashion Week etkinlikleri kapsamında birbirinden özel tasarımlar, Türkiye’nin ünlü mankenleri tarafından sergilenirken, bu yıl ilk kez Alsancak Garı’nda yapılan İzmir Fashion Week’e İzmir’in önde gelen modacıları ve sektör temsilcileri lgi gösterdi. Birbirinden değerli modacıların, tasarımcıların ve firmaların boy göstereceği, Koreograflığını Akif Örük’ün üstlendiği İzmir Fashion Week’in ilk gününde çocuk giyim markası Ozmoz bir defile ile sahne aldı. Çocuk mankenler podyumdaki defilesi büyük ilgi gördü. İlk günün diğer iki defilesini ise erkek giyim markası FC Plus ve gelinlik ve abiyenin önde gelen markalarından İğne İplik Moda düzenledi.
 
İkinci gün Dilek Yaldız, Zeynep Olgun, Nazlı Terzioğlu, son gün ise, Sinem Mardi, Loft ve Yiğit Eryendi de birer defileye imza attı.
Seminer, workshop, söyleşi, sergi gibi çeşitli etkinliklerin de düzenlendiği İzmir Fashion Week’te ünlü tasarımcıların ve firmaların yeni sezon kreasyonlarını sergilediğini söyleyen Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Ertuğrul, ”Bu yıl yedincisini düzenlediğimiz İzmir Fashion Week, başta İzmir olmak üzere bölgemizdeki moda ve hazır giyim sektörünün nabzını tutuyor. Ayrıca organizasyon bu sene ilk kez Alsancak Garı’nda farklı bir konsept ile İzmirlilerle buluştu. Bu kapsamda ayrıca Türk Kızılayı ile yaptığımız işbirliği ile hem kan bağışı hem de kök hücre bağışı için de standlarımız alanda olacak. Bu üç günlük sürede İzmirliler hem modaya doyacak hem de sosyal sorumluluk gereği verecekleri üç tüp kan ile bir çok hastaya umut olabilecekler” diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Fashion Week rüzgarı

Muhteşem başlangıç

10. kez IFW

Genç modacı ‘İtalya’daki finale kaldı

Gelinlik Fuarı sektöre can suyu oldu

23 yılda üç marka

Arşiv