71’nci yılı Bahar Partisi ile Kutlandı

Küçük Kulüp Derneği kuruluşunun 71nci yıl dönümü onuruna Durance Parfüm’ün ana sponsorluğunda ve Akuzman Havuzculuk’un katkılarıyla baharpartisi düzenledi.

  • 0
  • 4.668
Yazı Boyutu:

Küçük Kulüp Derneği kuruluşunun 71nci yıl dönümü onuruna Durance Parfüm’ün ana sponsorluğunda ve Akuzman Havuzculuk’un katkılarıyla baharpartisi düzenledi.


İzmir’in ileri gelen sanayicilerini, iş adamlarını, yöneticilerini,guvernörlerini ve onların ailelerini çatısı altında toplayan, cemiyet hayatınaöncülük eden Küçük Kulüp, 71’nci kuruluş yılını düzenlenen bahar partisineKüçük Kulüp üyelerinin ve yönetim kurulunun yanı sıra Türkiye Tenis FederasyonuYönetim Kurulu Üyesi Yüksel Pınar ve çok sayıda davetli katıldı. 

Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı EmreSarıgedik,  71’nci kuruluş yıl dönümünükutlayan Küçük Kulübün, bir tenis kulübü olmasının yanı sıra, üye portföyü,global vizyonu ve ulusal lobisiyle bugün Türkiye’nin en önemli sivil toplumörgütlerinden biri haline geldiğini söyledi. 

Sarıgedik,  şuanmevcut bulunan 800’e yakın üst düzey üyesiyle Küçük Kulübün her geçen gün dahada büyüdüğünü ve her biri birbirinden kıymetli olan üyelerine Küçük Kulüplüolmanın itibarını ve gururunu kendi içlerinde yaşattığını  belirterek, “Yönetim Kurulumuzun her geçengün oluşturduğu onlarca proje ile kulübümüz İzmir ve Ege Bölgesinde öncü olmayıkendine hedef belirlemiştir ve bu hedef doğrultusunda her geçen gün büyüyenKüçük Kulüp kendi doğrularını tenis camiasına yansıtmaktadır. Bugün YönetimKurulu Başkanı olmaktan büyük gurur duyduğum kulübümüzün 71’nci yılını kutlayanbaşkan olmaktan onur duyuyorum” dedi. 

Türkiye Tenis Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Yüksel Pınarise İzmir’in önde gelen Tenis Kulübü Küçük Kulüp’ün 71’nci yılında KüçükKulüp’lülerle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Kültür Park Tenis Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Rüçen CanbeyliKüçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkan’ı Emre Sarıgedik’e 71’nci Yıl anısınabir plaket sunduğu gecede Super Sound Orkestrası müzikleriyle konuklardan tamnot aldı. Gecenin sonunda kesilen 71’nci Yıl pastası ve DJ Ali’nin hareketliritimleriyle konuklar unutulmaz bir bahar partisi yaşadı.

Ceyda Büyükoral- Emre Sarıgedik
Gülçin Öztürk
Zeynep Edes- Şevki Figen
Barış Kaşka
Canan – Ümit Aksoy
Banu- Rüçen Canbeyli
Berdan Güven, Şule Erdamar
Nur Düzgün
Işıl- Haluk Nişli
Zeynep- Sait Özmeydan
 
  Sinem Cömert
Arda- Deniz Yağcı
 
Lütfi- Pelin Baydar
)Bülent Alcan
Hüseyin- İdil Kafdan
Gonca- levent Doğanoğlu
Hakan Koca- Aylin Günbay
Gülşen Altın
Gözde Gürpınarlı, Zeliş kutay, Olgu Abdiş, MeralMüdüroğlu, Leylin Gökçimen, İdil Kafdan, Sedef Vurmaz
Bahar Akıncı

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

8 Mart buluşması

Mübeccel ile İrfan yaşamlarını birleştirdi

31. İzmir Avrupa Caz Festivali başladı.

Cesaretin İvmesi

Arşiv