9 Eylül’e “renkli” resepsiyon

  • 0
  • 956
Yazı Boyutu:

İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 91'inci yılınedeniyle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun ev sahipliğindedüzenlenen  '9 Eylül resepsiyonu' kentin önde gelen isimlerini bir arayagetirdi. İnciraltı Kent Ormanı'nda düzenlenen resepsiyona siyaset, ekonomi,bilim, sanat, eğitim ve iş dünyasının temsilcileri ile birlikte, nefes kesengösterileriyle tüm Türkiye’nin gururu olan Türk Yıldızları ekibi de katıldı. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, eşi Dr.Türkegül Kocaoğlu ilebirlikte konuklarıyla tek tek ilgilendi. Kurtuluş coşkusunun yaşandığı ve gecegeç saatlere kadar devam eden resepsiyonda Ege Ordu Komutanı Org. AbdullahAtay,  İzmir Vali Yardımcısı Mustafa Erdoğan, CHP İzmir milletvekilleriAlaattin Yüksel, Hülya Güven, Mustafa Moroğlu, Oğuz Oyan, İzmir BaşsavcısıHüseyin Baş, Baro Başkanı Sema Pektaş, ilçe belediye başkanları, sivil toplumkuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetli vardı.


Gecenin açılış konuşmasını yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı AzizKocaoğlu, ''9 Eylül, özellikle bize bugünü bahşeden başta Ulu Önder MustafaKemal Atatürk ve silah arkadaşları, dava arkadaşları olmak üzere, tüm SilahlıKuvvetlerimize şükranlarımızı, minnet duygularımızı sunma günüdür” dedi. 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

ilk resmi ziyaret mezun olduğu üniversiteye

Baharı Başkan Mutlu’yla karşıladı

Kültürel mirasımızı korumak en önemli amacımız

162 bin araç, 1 milyon civarında kişi

Bayram sonrası sokağın nabzını tuttu

Ayvalık'ta coşkulu karşılama

Arşiv