Abidin Necimoğlu Turnuvası’nda kupalar sahiplerini buldu

Küçük Kulüp’ün geleneksel hale gelen bu sene 18. sinin oynandığı tenis turnuvası final maçları ve ödül töreni ile son buldu.

  • 0
  • 4.520
Abidin Necimoğlu Turnuvası’nda kupalar sahiplerini buldu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Küçük Kulüp’ün geleneksel hale gelen bu sene 18. sinin oynandığı tenis turnuvası final maçları ve ödül töreni ile son buldu.
Turnuva, Türkiye Tenis Federasyonu Asbaşkanı ve aynı zamanda Küçük Kulüp’ün üyesi olan Bülent Necimoğlu’nun yakın zamanda kaybettiği babası İzmirli iş adamı merhum Abidin Necimoğlu onuruna gerçekleşti.


Bülent, Eyüp, Merve Necimoğlu, Cengiz Durmuş, Eyüp Necimoğlu, Emre Sarıgedik, Abidin Necimoğlu
 
Küçük Kulüp kortlarında toplam 115 İzmirli tenisçi 10 gün boyunca İzmir’in en iyisi olmak için mücadele verdi ve turnuvanın tek erkekler kategorisinde Atakan Özuysal birincilik kupasını kaldırırken, Remzi Pekün ikinci, Tek bayanlar kategorisinde Öznur Sarıbülbül birinci, Çiğdem Kukul ise ikinciliği kazandı.  Turnuvanın centilmen sporcuları ise Banu Abacı ve Orhan Sırma seçildi.
 
Ödüller Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Türkiye Tenis Fedrasyonu Asbaşkanı Bülent Necimoğlu, İşadamı Eyüp Necimoğlu, Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik, Yönetim Kurulu üyeleri, eski İzmir Millet Vekili Necip Kalkan, Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Woodlovesart Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Can’nın elinden aldılar.
 
Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik, her geçen sene turnuvaların daha heyecanlı ve iddialı bir organizasyona dönüştüğünü görmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Bu sene turnuvamızı İzmir’de sporun gelişmesine katkıları olmuş, değerli işadamı Abidin Necimoğlu onuruna oynadık. Bir kere daha kendisini rahmetle anıyor ve Necimoğlu ailesi’ne turnuvamıza desteklerinden teşekkür ediyorum. Kulübümüz sponsorları Sinan Can ve Mesut Sancak’a da desteklerinde dolayı teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bu iş ortaklığı daha uzun yıllar devam edecek.” dedi.
Ayrıca konuşmasında Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in onayı ile İzmir’e Küçük Kulüp Tenis, Dostluk ve Barış Anıtı yapılacağının da müjdesini verdi.
 
Final gecesi ödül töreninin ardından turnuvaya katılanlar arasında yapılan çekilişle sürpriz ödüllerin ve elektrikli scooter sahiplerini buldu.

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv