Adnan Saygun’da “çifte şölen”

  • 0
  • 1.846
Yazı Boyutu:

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi (AASSM), bu hafta yeni müzik ziyafetlerine daha hazırlanıyor.
 
31 Ekim Çarşamba günü “Rüya Taner” piyano resitali İzmirlilerle buluşacak. Saat 20.00’de başlayacak konserin biletleri öğrenci 3 TL, tam 5 TL’den AASSM ve İzmir Sanat gişelerinden temin edilebilecek.
 
1983 yılında “Üstün Yetenekli Çocuklar Yetiştirme Yasası”ndan yararlanarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Devlet Bursu ile Londra’da eğitim alan sanatçı, solistlik kariyerinin yanı sıra 2001 yılından bu yana KKTC Cumhurbaşkanlığı Özel Sanat Danışmanlığı ve  “KKTC Bellapais Müzik Festivali” ile “Kuzey Kıbrıs Uluslararası Lefke Sanat Festivali” Sanat Danışmanlığını görevlerini yürütüyor.
 
Adnan Saygun, 3 Kasım Cumartesi akşamı da “Swing a’la Turc” konserine evsahipliği yapacak. Türk bestelerini caz disiplininde yorumlayan sanatçılar, İzmirlilere keyifli bir konser sunacak.
 
Saat 20.00’de başlayacak konserde Önder Focan (Gitar), Şenova Ülker (Trompet), Şenol Filiz (Ney), Erdal Akyol (Kontrbas) ve Ediz Hafızoğlu (Davul) sahne alacak. Konserin biletleri öğrenci 5 TL, tam 10 TL’den AASSM ve İzmir Sanat gişelerinden temin edilebilecek.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Halktan Biri'nin prömiyeri 22 Nisan’da

Edebiyatla dolu hafta sonu

30. Yıla özel Serenad Bağcan Konseri

Üniversiteliler tiyatroda buluştu

İZKİTAP, kapılarını açtı

Salihli'de felsefe rüzgarı esecek

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg