Aegean Band KİTVAK için çaldı

  • 0
  • 1.003
Aegean Band KİTVAK için çaldı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

“Özel Çamlaraltı Koleji;  Mezunları ve Okul Aile Birliği ile el ele verdi,  KİTVAK’ın inşaatı devam eden 3.büyük eseri DEÜ Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi’ne destek olmak amacıyla, Aegean Band’ın muhteşem performansını izleyici ile buluşturdu.”

İzmir’in sevilen orkestrası Aegean Band, DEܒne ait Tıp Fakültesi’nin de içinde bulunduğu İnciraltı yerleşkesinde inşaatı devam eden KİTVAK Dokuz Eylül Üniversitesi Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi yararına düzenlenen yardım konserindeki performansı ile izleyicilerden tam not aldı.

Konser öncesi söz alan Özel Çamlaraltı Koleji Genel Müdürü Gülçağ Gençer, KİTVAK’a desteklerinin önceden olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğini, İzmir’e önemli eserler kazandıran böylesine kurumların yalnız bırakılmaması gerektiğinin altını çizerken konsere destek veren ve izlemek üzere salonu dolduran sanatseverlere de teşekkür etti.

Daha sonra söz alan KİTVAK Yönetim Kurulu Başkanı YMM Ramazan Soncul ise, umuda elini uzatan tüm hayırseverlere, Aegean Band ve destekçiler ile Özel Çamlaraltı Koleji Yönetimi, Mezunları ve Okul Aile Birliği’ne ayrı ayrı teşekkür ederken “Unutmayın, umut ve destek kanseri de iyileştirir. 3.Büyük eserimiz DEÜ Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi’ni de sizlerin duyarlılığı ve destekleriyle bitireceğiz. KİTVAK sizlerle umut olmaya devam edecek” dedi.

Konser öncesi bu anlamlı etkinliğe katkıda bulunan Aegean Band, Zeytin Sanat Organizasyon, Ekin Ses, Farmatek, Can Dijital, Koca Group, Göztepe Yelken Kulübü, Lal Organizasyon, Mavi Sanat Merkezi ve Ege Telgraf’a teşekkür belgeleri ve plaketleri Özel Çamlaraltı Koleji Genel Müdürü Gülçağ Gençer, Mezunlar Derneği Başkanı Reyhan Ildırar ve Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Tülin Çifter tarafından sunulurken; KİTVAK Yönetim Kurulu Başkanı YMM Ramazan Soncul da vakfa katkılarından dolayı Özel Çamlaraltı Koleji, Okul Aile Birliği ve Mezunları, Aegean Band ve Zeytin Sanat Organizasyon ile destekçilere teşekkür ve plaketlerini takdim etti.

Konuşmaların ve plaket töreninin ardından geniş kadrosuyla gönüllü olarak sahne alan ve şarkılarını onkoloji hastaları ve KİTVAK için seslendiren Aegean Band büyük alkış aldı. Grup, konser boyunca hitleşmiş Oldies’ler, Blues, Caz ve klasikleşmiş Türkçe Popların yanı sıra, neşeli Balkan ve Grek şarkılarıyla sanatseverlere unutamayacakları bir performans sundu.

Dokuz solistinin farklı tarz ve dillerde seslendirdiği şarkılarla dinleyicilerini tüm dünyayı dolaştırarak bir müzikal yolculuğa çıkartan Aegean Band’ın bu konserindeki solistleri; Adnan Bulu, Tanju Kumbaracıoğlu, Özlem Çabuk, Süheyla Çolak, Deniz Çağlak, Burcu Gümrükçü, Cemre Eren, Peyruze Rana Şimşek ve Merve Atılgan oldu.

Sunuculuğunu Mehmet Necati Şentürk’ün gerçekleştirdiği geceye İzmir’in tanınmış hayırseverleri ve bağışçılarının yanısıra Çamlaraltı Koleji Öğrencileri, Yaşar Üniversitesi Genç Kitvak Gönüllü Topluluğu ve müzikseverler katıldı. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İşte şimdi bahar geldi

Çini sanatı, Türk-İslam kültüründe önemli bir yere sahip

Genç Sanatçılar sahnede

İzmir Aşkına Adana yolcusu

Köy Enstitüleri Fikir Ve Kültür Günleri başlıyor

Adasu yeteneği ile fark yaratıyor

Arşiv