Agora’da bayrak Mahir Çam’da

Uluslararası Rotary 2440. Bölge kulüplerinden Agora Rotay’de bayrak; 2020- 2021 dönem Başkanı Özde Kaçar tarafından 2021-2022 Dönem Başkan Mahir Çam’a devredildi.

  • 0
  • 3.524
Agora’da bayrak Mahir Çam’da
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Uluslararası Rotary 2440. Bölge kulüplerinden Agora Rotay’de bayrak; 2020- 2021 dönem Başkanı Özde Kaçar tarafından 2021-2022 Dönem Başkan Mahir Çam’a devredildi. 2020- 2021 dönem Guvernörü Ertan Soydan ile 2021-2022   dönem Guvernörü Nedim Atilla’da Küçük Kulüp Alyans Restoran’da gerçekleşen törende bulundular. 

İki guvernörün ve Yönetim Kurulu Danışmanı Tolga Alanyalı’nın konuşmalarının ardından söz alan Mahir Çam, ağır geçirilen zorlu döneme veda ederken yeni bir dönem için hazırlıklara başladıklarını,  söyledi. Geçen dönem hizmetlerle fırsatlar yaratan Agora Rotary Kulübü’nün bu dönem hizmetlerle hayatları değiştirmeyi hedeflediklerini belirten Çam, “Yaşadığımız toplumda ve kendimizde kalıcı değişim yaratmak için bir araya gelip, harekete geçtiği bir dünya için mesleklerimizi vakfediyor ve böylece mesleklerimizin ahlaki standartlarını daha da üst seviyelere çıkarma fırsatı buluyoruz. Üyelerimizin Rotary elçiliği görevini üstlendiği, kulüplerimizin ise toplumun ihtiyaçlarını iyi tespit edip bu ihtiyaçlara cevap veren etkili ve sürdürülebilir projeler yapmak için güçlerini birleştirdikleri ve Rotary’i daha da büyüterek kalıcı değişimi yaratacağımız bir dönem hedefliyoruz. Heyecanlıyız. Heybemizde yepyeni toplum projeleri var. Dönemimizin ana temaları gerçek gıda ve toplumsal cinsiyet eşitliği. Topraktan çatala yediğimiz gıdalarda toplumsal farkındalık yaratacağız. Kız çocuklarına pozitif ayrımcılık yaratacak eğitim bursları hazırlıyoruz” dedi.
Onlarca beyaz balonun uçurulmasının ardından guvernörler,  yönetim kurulu üyeleri pastayı birlikte kesti.

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv