AGROEXPO'nun Resmi Hava Yolları Sponsoru Türk Hava Yolları

Türkiye’nin en büyük ve Avrupa’nın dört büyük tarım ve hayvancılık fuarından biri olan AGROEXPO Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 1-5 Şubat 2023 tarihleri arasında 18. kez kapılarını açacak.

  • 0
  • 3.502
AGROEXPO'nun Resmi Hava Yolları Sponsoru Türk Hava Yolları
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türkiye’nin en büyük ve Avrupa’nın dört büyük tarım ve hayvancılık fuarından biri olan AGROEXPO Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 1-5 Şubat 2023 tarihleri arasında 18. kez kapılarını açacak.

2022 yılında 90 ülkeden toplam 1049 katılımcı ve 357,912 ziyaretçiyi ağırlayan AGROEXPO’da bu yıl da katılımcılar 337 bin metre karelik Türkiye’nin en büyük fuar alanı olan Fuar İzmir’de 14 ayrı holde ürünlerini sergileyebilecek.

RESMİ HAVA YOLARI SPONSORU THY
01-05 Şubat 2023 tarihleri arasında düzenlenecek olan 18. AGROEXPO'nun Resmi Hava Yolları sponsoru Türk Hava Yolları oldu. Fuara gelmek isteyen yerli - yabancı tüm ziyaretçi ve katılımcılar AGROEXPO'ya özel promosyon kodu ile uçuşlarında indirim fırsatlarından yararlanabilecek.

Konu hakkında açıklama yapan Orion Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Irmak Tan; "Türkiye’nin gururu, dünya çapında bir marka olan Türk Hava Yolları ile sponsorluk anlaşması imzaladığımız için çok mutluyuz. Bu anlaşmalarla AGROEXPO gücüne güç katmaya devam ediyor. Fuarımızı ziyaret etmek isteyen binlerce kişi bu anlaşma sayesinde indirimli bilet alma fırsatından yararlanarak fuarımızı ziyaret edebilecek. AGROEXPO olarak önümüzdeki dönemde de böyle büyük güçleri organizasyonumuza dahil etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

KANATLI SEKTÖRÜNE ÖZEL HOL

AGROEXPO her dönem olduğu gibi yine yenilikleri sektörün tüm paydaşlarına taşıma misyonu ile 2023 yılında kanatlı sektörü için özel bir hol ayırarak sektörü ön plana çıkaran ilk fuar olacak. Kanatlı sektörüne özel olarak ayrılacak olan ‘D Holü’, sektörün tüm paydaşlarını bir araya getirirken, kanatlı sektörü ile ilgilenen yerli ve yabancı ziyaretçilerin ilgi odağı haline gelecek.

Yıllardır kanatlı sektörüne fuarda özel bir yer olması yönünde talep olduğunu dile getiren Irmak Tan; “Yıllardır AGROEXPO’da gerçekleştirdiğimiz ikili görüşmeler kapsamında yurt dışından kanatlı sektörüne ciddi oranda bir talep var. Bizde bu doğrultuda Orion Fuarcılık A.Ş. olarak bu talepleri dikkate alarak kanatlı sektörüne ayrı bir hol ayırdık. Kanatlı sektörünün önde gelen lider firmalarını da bu dev organizasyona dahil ettik. Çok kıymet verdiğimiz kanatlı sektörünü de ailemize dahil ettiğimiz için büyük heyecan içerisindeyiz” diye konuştu.

TİCARİ ANLAŞMALAR ÖN PLANDA
2022 yılında, fuara katılan binlerce yabancı firma temsilcisi ile Türk katılımcı firmalar arasında; Orion Fuarcılık A.Ş. organizasyonu, ve aynı zamanda T.C. Ticaret Bakanlığı himayesinde ve Ege İhracatçı Birlikleri organizasyonu ile düzenlenen “Alım Heyeti İkili Görüşmeleri’nde” 2 milyar dolarlık iş hacmi gerçekleşti. 2023 yılında koronavirüs salgınının etkisinin azalması sayesinde bu rakamın çok daha yukarılara çekilmesi öngörülüyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Tarım Fuarındaki hedefler katlandı

Marble İzmir 29’uncu kez açıldı

Tarım fuarı üreticinin ayağına gidiyor

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

Arşiv