AİLE BOYU UZAY KAMPI KEYFİ

  • 0
  • 985
Yazı Boyutu:

Uzay Kampı Türkiye’nin aile ve çocuklar için özel olarak düzenlediği programa katılan 46 katılımcı, astronot simülatörlerini kullanarak heyecan dolu bir haftasonu tatili yaşadı.

Uzay Kampı Türkiye’nin 7-11 yaş grubundaki öğrencilerin ebeveynleriyle katılabildikleri Aile-Çocuk Programı’na ilgi büyük oldu. İstanbul, Ankara, Mersin ve Denizli’den gelen çocuklar anne babalarıyla birlikte; sıfır yerçekimi duvarına tırmandılar, astronot yürüyüşü yaptılar, sanal uzay mekiği uçuşu gerçekleştirip, teleskopla gökyüzünü incelediler.
Programa eşi ve iki çocuğuyla birlikte İstanbul’dan katılan İlkay Can,  “Her aktivite ayrı ayrı çok eğlenceli ve zevkli. Buraya gelene kadar uzay hakkında hiçbir fikrim ve ilgim yoktu ama aldığımız eğitimler sayesinde çok şey öğrendik.  Aynı zamanda ailecek birlikte vakit geçirmiş olduk. Hepimiz için bilgilendirici, eğitici, eğlenceli ve dolu dolu bir tatil oldu.” dedi. 
Okul yılı boyunca sunduğu özel programlarda yurt içinden ve yurt dışından okul gruplarını ağırlayan Uzay Kampı Türkiye, tüm hızıyla yaz programlarına başlıyor. 19 Haziran’da başlayıp 27 Ağustos’a kadar sürecek 6 Günlük Uluslararası ve Türkçe programların rezervasyonları tamamen dolmuş durumda. Yaz döneminde düzenlenecek programlara yurt içinden ve dışından bini aşkın öğrencinin katılımı bekleniyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Yeşilova Höyüğü’ne Dijital Zaman Yolculuğu

Gençlere Dijital Gelecek Vizyonu

Türkiye'nin bilim kahramanları Fuar İzmir'de yarıştı

Yapay Zekâ Okuryazarlığında Buluştular

Rangers Takımı Üç Ayrı Kategoride Derece Elde Etti

Gaziemir’den dijital dönüşüm

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg