Akarca Deniz Bayramı coşkuyla kutlandı

Seferihisar Belediyesi ve Çağdaş Kadınlar Platformu iş birliğiyle düzenlenen Akarca Deniz Bayramı, Akarca Şenes Erzik Plaj Futbol Sahası’nda renkli görüntülere sahne oldu.

  • 0
  • 199
Akarca Deniz Bayramı coşkuyla kutlandı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Seferihisar Belediyesi ve Çağdaş Kadınlar Platformu iş birliğiyle düzenlenen Akarca Deniz Bayramı, Akarca Şenes Erzik Plaj Futbol Sahası’nda renkli görüntülere sahne oldu.

Sabah erken saatlerde “Matını Al Gel” etkinliğiyle başlayan gün, voleybol turnuvası, yelkenle tanışma, yüzme yarışı, kano ve sörf gösterileriyle dolu dolu geçti. Çocuklar için hazırlanan Survivor temalı plaj parkuru ve yüz boyama etkinlikleri büyük ilgi gördü.

Sanatseverler, jazz dinletisi, tango gösterisi ve Ruşen Işık’ın nostalji müzikleriyle keyifli anlar yaşadı. Akşam saatlerinde gerçekleştirilen 80’ler–90’lar konseri, sahilde unutulmaz bir final yaptı.
Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, “Denizimiz, sahillerimiz ve hemşehrilerimizle birlikte Seferihisar’da deniz bayramı coşkusunu hep beraber yaşadık. Katılan, destek veren ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

100 Km’lik Doğalgaz Hattı onaylandı

Hasanağa Bahçesi’nde sıcak hafta sonu buluşması

İlerici Küresel Seferberlik toplantısında Hanem Çeşme modelini anlattı

Bir Ömür Ekonomi Yazanlar’a hüzünlü anma

Gediz Havzası’nda kirlilik artıyor

Varyanta neşter

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg