Alaçatı’nın en yeni güzeli Sultan Konak açıldı

  • 0
  • 1.168
Yazı Boyutu:

Sandıklardan çıkan hayallerin oya oya işlendiği, her taşı ve köşesine yılların izlerinin kazındığı Alaçatı’nın en yeni butik oteli Sultan Konak, geçmişe teşekkür için hayat bularak, huzurlu ortamında misafirlerini kucaklıyor.
 
İnsanlarının sıcaklığı, doğasının güzelliği ile öne çıkan Alaçatı’nın en yeni butik oteli Sultan Konak, birbirinden konforlu odaları, keyifli bahçesi, doğal ürünlerin servis edildiği kahvaltısı ve güler güzlü hizmet anlayışıyla 2012 yazına damga vurmaya hazırlanıyor. Otelin biri cumbalı, biri de şömineli olmak üzere toplam yedi odası bulunan  bulunuyor. Elmas, Lal, Kehribar, Ametist, Yeşim, Safir ve Yakut  adı verilen odaların her biri, isimlerinden esinlenerek, farklı renk ve tarzlarda dekore edildi.
Sultan Konak, geçmişin günümüze uyarlanmış yeni dokunuşlarıyla dekore edilmiş alanlarıyla, gündelik yaşamın telaşı ve sıradanlığından uzak keyifli bir atmosferde konuklarını ağırlıyor. Üst düzey hizmet bekleyen ve evindeymiş gibi rahat konaklamayı arzu eden misafirlerinin tüm beklentilerini karşılamayı amaçlayan otelin huzur veren atmosferi ve konforlu odaları, keyifli bir tatil, renkli anılar ve mutluluk vaad ediyor.
 
Alaçatı’nın en yeni butiki oteli olan Sultan Konak’ta doğal, taze ve yöresel ürünlerle yapacağınız kahvaltı, güne mutlu ve enerjik başlamanızı sağlayacak. Rezervasyon sistemi ile çalışan Sultan Konak’da oda fiyatları 280 ila 360 TL arasında değişiyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Turizm sezonuna erken giriş yaptı

Dekandan “Turizm Haftası” mesajı

Ramazan Bayramı’na özel Midilli seferi

Midilli seferleri için kapı vizesi şartları belli oldu

Vali Elban'dan Skal'ın dünya kongresine destek

İzmir, turizmde yine bir ilke imza atıyor

Arşiv