Alaçatı’nın Konforlu Konaklama İmkanı Sunan Otelleri

İzmir’in en güzel tatil bölgeleri arasında yer alan Alaçatı, son dönemlerde Ege bölgesinin en popüler tatil bölgelerinden biri haline geldi. Deniz suyunun daha az tuzlu olması ve ılık rüzgarların yanı sıra doğal güzellikleri ve tertemiz plajı ile ön plana çıkmaktadır.

  • 0
  • 3.790
Alaçatı’nın Konforlu Konaklama İmkanı Sunan Otelleri
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir’in en güzel tatil bölgeleri arasında yer alan Alaçatı, son dönemlerde Ege bölgesinin en popüler tatil bölgelerinden biri haline geldi. Deniz suyunun daha az tuzlu olması ve ılık rüzgarların yanı sıra doğal güzellikleri ve tertemiz plajı ile ön plana çıkmaktadır. Deniz ve plajın yanı sıra Alaçatı aynı zaman da birbirinden renkli ve oldukça modern mimariye sahip evleri ile popüler bir bölge olmuştur. Alaçatı aynı zaman da deniz sporları için en fazla tercih edilen bölgedir. Özellikle sörf yapmak için tercih edilen Alaçatı, birbirinden güzel gezilecek ve görülecek bölgeleri de bulunmaktadır. Yaz sabahlarında deniz, kum ve güneşin tadını çıkarırken akşam ise gece hayatının ve birbirinden eğlenceli partilerin tadını çıkarmak için en ideal bölgedir. Yerli ve yabancı turistlerin tercih ettiği Alaçatı, yaz aylarının en gözde tatil bölgesidir. Ayrıca tarihi ile de isminden söz ettiren Alaçatı, tarihe ilgi duyanlar tarafından da en gözde tatil bölgesidir.

Alaçatı ziyaretinizde yazın en keyifli tatilini geçirmek isteyenler için Alaçatı bölgesinde konforlu konaklama imkânı arayanlar için profesyonel hizmetin yanı sıra ev rahatlığını sunan en önemli otelleri sizin için bir araya getirdik. Seçtiğimiz bu oteller Alaçatı bölgesinde gezilecek ve görülecek bölgelere yakın olmasının yanı sıra tesislerin kendi içlerinde keyifli dakikalar geçirmek için birbirinden farklı aktivite ve eğlenceleri de sunmaktadır.

Zigana Resort Alaçatı
Alaçatı merkeze 7 kilometre, Çeşme merkeze 17 kilometrelik mesafede bulunan Zigana Resort Alaçatı İzmir Şehir merkezine ise 70 kilometre ve Adnan menderes Havalimanına ise 90 kilometrelik mesafede yer almaktadır. Tesis mavi bayraklı bir plaja sahip aynı zaman da denize sıfır bir konumda yer almaktadır. Tesisin kendine özel bir plaja sahipken aynı zamand a güvenli turizm sertifikalı oteldir. 81.000 metre kare alan üzerine kurulan bu tesiste birbirinden konforlu 102 odası ve bahçede ise 62 adet villa bulunmaktadır. Zigana Resort Alaçatı, açık ve kapalı restoran, kapalı havuz, sauna, çocuk havuzunun yanı sıra pool bar mevcuttur. Tesis her şey dahil konaklama imkanlarıyla sabah, öğle ve akşam yemeklerini açık büfenin yanı sıra bölgenin en önemli yemekleri ve dünyanın en önemli lezzetlerini tadabileceğiniz zengin bir mutfağa sahiptir. Denize sıfır konumda yer alan bu tesisin mavi bayraklı plajının yanı sıra plajda ve havuzda ihtiyaç duyulan şezlong, şemsiye, plaj havlusu ve minderi ücretsiz olarak değerli misafirlerine sunmaktadır.
Kairaba Alaçatı Beach Resort
İzmir’in Çeşme ilçesinde yer alan Kairaba Alaçatı Beach Resort Çeşme merkeze 12 kilometre, Alaçatı Merkeze 800 metre ve İzmir Adnan Menderes Havalimanına ise 90 kilometrelik mesafede yer almaktadır. Kairaba Alaçatı beachresort oda kahvaltı konsepti ile değerli misafirlerine hizmet veren bir tesistir. Tesis bünyesinde toplamda 43 oda bulunmakta ve odalar günlük olarak temizlenmektedir. Tesis bünyesinde ayrıca misafirlerin keyifli zaman geçirmeleri amacıyla spor salonu, tenis, futbol, Sauna ve Türk hamamının dışında ücretli olan aktiviteler ise bilardo, kano bulunmaktadır. Tesisin ayrıca açık yüzme havuzu ve çocuk havuzu bulunmaktadır. Alaçatı bölgesinde gezilecek ve görülecek bölgeleri görmek isteyen misafirlerine ise araç kiralama hizmeti verilmektedir.
Port Alaçatı Hotel
Port Alaçatı Hotel, İzmir’e bağlı Çeşme ilçesinde konforlu ve huzurlu bir tatil fırsatı sunmaktadır. Konuklarını oda kahvaltı konsepti ile ağırlayan otelde toplam 18 oda bulunmaktadır. Yüzmekten hoşlanan ziyaretçiler, otele ait 1 adet açık yüzme havuzunu tercih edebilmektedirler. Aynı zamanda denize sıfır konumu, denizde yüzmek ve güneşlenmek isteyenler için uygun ortam oluşturmaktadır. Tesis, birbirinden güzel ve özel lezzetleri tadabileceğiniz 1 adet a’la carte restorana sahiptir. Bunların yanı sıra konuklarının temel gereksinimlerini en iyi şekilde karşılayarak konforlu bir tatilin kapılarını aralamaktadır. Sevdikleriniz ile keyifli ve huzur dolu bir tatil planlamak isterseniz, Port Alaçatı Hotel tercih edebilirsiniz.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sun Prıncess Kuşadası'nda

Neopolis heykellerine hayran kaldı.

İzmir’e 2024 için kruvaziyer akını

Yasa teklifi Kendi içinde çelişkilerle dolu ve turizme katkı sağlaması söz konusu değildir.

İzmir Uluslararası Kruvaziyer Hatları Birliği’nde

İzmir’de Turizm Teknolojileri Araştırma Merkezi kurmak istiyoruz

Arşiv