Aleksiu geliyor

  • 0
  • 513
Aleksiu geliyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

1924 yılında ailesi İzmir’den Yunanistan’a göçen Rebetiko müziğinin sevilen şarkıcı, Haris Aleksiu, İzmir Ortodoks Cemaatinin ev sahipliğinde konser vermek üzere İzmir’e geliyor.

Haris Aleksiu grup “Takım” ile birlikte İzmir’e gelecek olan Rebetiko müziğin sevilen sesi Haris Aleksiu 6 Şubat’ta Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde Ortodoks Cematı üyeleri ve rebetiko müzikseven İzmirliler ile buluşacak.

İzmir Ortodoks Cemaatı  Başpapazı Kyrillos Sykis’in Ortodoks Cemaatı sekreteri aracılığı ile yayınladığı bültene göre İzmir Büyükşehir Belediyesi ve  İzmir Ortodoks Cemaatı ev sahipliğinde bir dizi etkinlik düzenlendi. Bünyesinde bir çok etkinliği taşıyan zengin bir program, Şubat 5-11/2/2016 tarihleri arasında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun ev sahipliğinde İzmir’de bulunan Ekümenik Patrik Bartholomeos’da konseri izleyenler arasında olacak.

30’dan fazla albüme imza atan, Türkiye’de Sezen Aksu’yla birlikte konser veren, Beyazıt Öztürk’ün programına da konuk olan Haris Aleksiu konseri 6 Şubat Cumartesi akşamı saat 20:00’de Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

İşte şimdi bahar geldi

Çini sanatı, Türk-İslam kültüründe önemli bir yere sahip

Genç Sanatçılar sahnede

Arşiv