ALİAĞA BRİÇ TURNUVASINA HAZIRLANIYOR

  • 0
  • 554
ALİAĞA BRİÇ TURNUVASINA HAZIRLANIYOR
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Aliağa Belediyesi’nin destekleriyle Aliağa Briç Spor Kulübü tarafından düzenlenen ‘Aliağa’da Briç Buluşmaları’ 12 Eylül Cumartesi günü başlıyor.
Aliağa Briç Spor Kulübü tarafından Aliağa’da ikinci kez, resmi anlamda ise ilk kez düzenlenecek olan turnuva Aliağa Belediyesi ENKA Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Türkiye Briç Federasyonu nezaretinde gerçekleştirilecek olan turnuva iki seans halinde açık ikili sistemi ile oynanacak. Turnuvaya katılmak isteyenler www.karsiyakabric.org üzerinden online olarak kayıt yaptırabilirler.

Kırmızı Master Point ödüllü turnuvada ödüller; Bayanlar, Karışık, Senyör ve Genel klasmanda verilecek.

‘Aliağa’da Briç Buluşmaları’ 12 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan ödül töreni ile sona erecek.

DİNÇEL: BRİǒİN GELİŞMESİNİ VE YAYILMASINI İSTİYORUZ
Aliağa’da briç sporunun gelişmesi ve geliştirilmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Aliağa Briç Spor Kulübü dernek başkanı Şeref Dinçel, “Uzun yıllardır alt yapısını hazırladığımız derneğimize 2014 yılında resmiyet kazandırdık. Dernek İl Müdürlüğüne, Spor İl Müdürlüğüne ve Türkiye Briç Federasyonu’na yaptığımız müracaatlar sonrasında Türkiye Briç Federasyonu’nun tescilli üyesi durumuna geldik. Şuan da üye sayımız 32’dir. Amacımız Aliağa’da briç sporunun gelişmesini ve yayılmasını sağlamak. Özellikle genç nesillere briç ’in akıl oyunu olduğunu, beynin bu sayede geliştiğini ve taze kaldığını aktarmaktır” dedi.

Yapacakları turnuva ile Türkiye’nin farklı il ve ilçelerinden yaklaşık 200 briç severi Aliağa’da misafir edeceklerini de sözlerine ekleyen Dinçel, “Kırmızı Master Pointli turnuvamızda katılımcıların göstereceği başarı onların Türkiye sıralamasındaki yerlerini etkiyecek. Bu yüzden yapacağımız turnuva hem çok önemli hem de mücadele seviyesi yüksek bir turnuva olacak” diyerek briç severleri turnuvaya davetti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv