Altın Çocuk misafir sanatçı oldu

  • 0
  • 552
 Altın Çocuk misafir sanatçı oldu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, İzmir Kültür ve Musiki Derneği Türk Musikisi Korosu’nun “Yesari Asım Arsoy özel konserine” katıldı. Gecede Yeşilçam’ın altın çocuk lakaplı sanatçısı Göksel Arsoy da misafir sanatçı olarak yerini altı.

Türk Sinemasının altın çocuğu Göksel Arsoy, İzmir Kültür ve Musiki Derneği Türk Musikisi Korosu’nun Ziya Gökalp Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserine konuk sanatçı olarak katıldı. Gecede Göksel Arsoy’un amcası Klasik Türk müziği bestekarı, söz yazarı ve yorumcusu Yesari Asım Arsoy’un eserlerinden oluşan repertuar Şef İsmail Özçeltik’in önderliğinde sanatseverlere buluştu. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Arsoy’u bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Konuk sanatçı olarak katıldığı gecede çok mutlu olduğunu dile getiren Arsoy, “Şöhret olduğum ilk filmimin bir kısmını İzmir’de çekmiştim. O anları hayatım boyunca hiç unutmayacağım. İzmirlilere çok şey borçluyum” dedi.

BİRLİKTE SESLENDİRDİLER
Konserin sonunda Şef İsmail Özçeltik’in davetiyle Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve Göksel Arsoy sahneye çıkarak koristlerin arasına katıldı. İkili koristlerle birlikte konserin son iki şarkısı “Yar saçların lüle lüle” ve “Çalıkuşu”nu seslendirdi. Bayraklı Belediyesi, geçtiğimiz ay Körfez Evleri’nde yapımı tamamlanan parka Göksel Arsoy’un adını vermişti.  

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Genç Sanatçılar sahnede

İzmir Aşkına Adana yolcusu

Köy Enstitüleri Fikir Ve Kültür Günleri başlıyor

Adasu yeteneği ile fark yaratıyor

İzmir Kitap Fuarı baharın coşkusuyla Kültürpark’ta

Son başvuru tarihi 23 Nisan!

Arşiv