Altın Yunus Anıları Yeniledi!

Yenilenerek sezona başlayan Yaşar Holding kuruluşu Altın Yunus Otel, Acenta Sahiplerine unutulmaz bir hafta sonu yaşattı!

  • 0
  • 981
Altın Yunus Anıları Yeniledi!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Yenilenerek sezona başlayan Yaşar Holding kuruluşu Altın Yunus Otel, Acenta Sahiplerine unutulmaz bir hafta sonu yaşattı!

Türkiye’nin ilk bin kişilik birinci sınıf tatil köyü olma özelliğini, yenilenen lobi alanı, odaları ve spa merkezi ile büyüleyici bir atmosfer yaratarak korumaya devam eden Altın Yunus Resort ve Termal Otel, yenilediği odaları, lobisi ve restoranları hakkında bilgi paylaşımında bulunmak için yerli, yabancı, Kongre, Toplantı ve Etkinlik Sektörü acenta yetkililerini ağırladı. Genel Müdür Orhan Koral, Satış Müdürü Durak Aslan ve satış pazarlama ekibinin ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya çok sayıda sektör temsilcisiyle birlikte ünlü Kantocu Nurhan Damcıoğlu’da katıldı. 

Baküs Restaurant’ta kokteyl ile başlayan gece, canlı müzik eşliğinde yemek ile sürdü. Otel Genel Müdürü Orhan Koral, otelde gerçekleştirilen yenilikler hakkında konuklara detaylı bilgi verdi. Otel içerisinde müşterek kullanım alanı olan lobi bölümünde bulunan pastane tasarımı misafirlerin dikkatini çekti. Uzun ahşap masada akşamüstü çay keyfinin yaşanabileceği bir alana sahip olan bu bölüm özel tasarımı ile lobi içerisinde farklı bir atmosfer oluşturdu. Odalarda yer alan, modern çizgiler düşünülerek dizayn edilen mobilyalar tasarımı kadar misafirlere sunduğu konfor ve rahatlık ile beğeni topladı.

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

8 Mart buluşması

Arşiv