Altın Yunus Resim Atölyeleri’nde 3. Dönem

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı ile Altın Yunus Çeşme iş birliğinde düzenlenen Altın Yunus Resim Atölyeleri’nde üçüncü dönem çalışmaları 15 Ağustos’a kadar devam ediyor.

  • 0
  • 793
Altın Yunus Resim Atölyeleri’nde 3. Dönem
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı ile Altın Yunus Çeşme iş birliğinde düzenlenen Altın Yunus Resim Atölyeleri’nde üçüncü dönem çalışmaları 15 Ağustos’a kadar devam ediyor. 2016 yılından bugüne 95 sanatçıya ev sahipliği yapan, bu yıl beş dönem halinde düzenlenen Altın Yunus Resim Atölyeleri’nde çalışmalar 31 Ağustos 2022 tarihinde sona erecek.
 
Altın Yunus Resim Atölyeleri’nin üçüncü dönemine sanatçılar; Furkan Armutçu, Engin Aslan, Çiğdem Doğan, Berna İnan ve Yasemin Çağla Emiral katılıyor. Eserleri DYO Resim Ödülleri’nde ödül alan ve sergilenmeye değer bulunan genç sanatçıların kendilerine ait atölyelerde günün her saati çalışma fırsatı bulduğu Altın Yunus Resim Atölyeleri, sanatçıları sanatseverler ile  bir araya getirme yönüyle de ilgi çekiyor. Sanatseverler, Altın Yunus Çeşme’nin misafiri olarak ağırlanan sanatçıları atölyelerinde ziyaret etme ve çalışmaları izleme fırsatı buluyor.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Muhsin Ertuğrul Tiyatro Emek Ödülü sahibini buldu

Ücretsiz oyunlarla buluşuyorlar

Fakir Baykurt'a rekor başvuru

100. Yılın Öyküsü, Şiiri” ödülleri sahiplerini buldu

Küresel Geri Dönüşüme Vefa Sergisi

Koşulsuz sevginin adıdır İsmail Sivri

Arşiv