Altındağ Spor Salonu yükseliyor

  • 0
  • 588
Yazı Boyutu:

Bornova Belediyesi’ninprestij projeleri arasında yer alan Altındağ Spor Salonu’nunun inşaatıyükselmeye başladı. Toplam 20 bin metrekare alanda yapımı süren tesiste 2 bin500 kişi izleyici kapasiteli çok amaçlı salon bulunacak. 

İlçede yaşayan herkesin sporyapmasını sağlamak için projeler üreten Bornova Belediyesi, Altındağ SporSalonu’nun yapımını başlatarak büyük bir adım daha attı. İçinde yarı olimpikkapalı ve açık havuzların bulunduğu Işıkkent Spor Tesisleri’nden sonra 10 binkişilik Doğanlar Stadyumu ile Altındağ Spor Salonu’nun yapımını sürdürenBornova Belediyesi spor altyapısında yeni bir dönem açıyor. 

Yapımı devam eden toplam20 bin metrekare inşaat alanına sahip, 2 bin 500 izleyici kapasiteli sporsalonu, İzmir’in en görkemli tesisleri arasına girecek. 3 katlı olacak tesiste4 tribünlü 2 bin 500 kişilik spor salonu ile tek tribünlü 250 kişilik antrenmansalonu bulunacak. 2 bin 500 kişilik spor salonunda engelli izleyiciler içindüzenleme yapılacak, 130 kişilik basın ve 165 kişilik VIP tribünleri yeralacak. 12 Ağustos 2013’te yer teslimi yapılan, 15 ayda tamamlanması planlananAltındağ Spor Salonu 15 milyon 239 bin liraya malolacak. 

İlçede 7’den 70’e herkesinspor yapabilmesi için projeler ürettiklerini söyleyen Bornova Belediye Başkanı Prof.Dr. Kamil Okyay Sındır, “Herkesin spor yapmasını sağlamak için hem fizikianlamda yatırım yaparak, hem de spor kursları düzenleyerek olanaklaroluşturuyoruz. Amacımız bu olanaklardan herkesin yararlanabilmesini sağlamak.Basketbol, voleybol, hentbol, futbol, yüzme, tekvando gibi dallardasporcularımız yurt çapında şampiyonluklara imza atıyorlar. Altındağ’dayapacağımız spor salonundan sporda yeni başarılar elde edeceğimize inanıyorum”dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv