Altındağ ve Çamdibili kadınlara el sanatları kursu

  • 0
  • 623
Altındağ ve Çamdibili kadınlara el sanatları kursu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova Belediyesi’nin hobi ve beceri kursları özellikle kadınlardan büyük ilgi görüyor. Bornova’da pek çok merkezde yürütülen kurslara Altındağ Kültür Merkezi de eklendi. İlçe merkezine gelmelerine gerek kalmadan yürüme mesafesinde el sanatları kursuna gitme imkanına ulaşan Çamdibi ve Altındağlı kadınlar Bornova Belediyesi’ne teşekkür etti. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da ziyaret ettiği kadınlara farklı kurslarla hizmetin çeşitlendirileceğini söyledi

Bornova Belediyesi’nin kurs hizmetleri kadınlardan büyük ilgi görüyor. Bugüne kadar pek çok yerde verilen kurslara Altındağ Kültür Merkezi de eklendi. Burada açılan el sanatları kursunda 50 kadın eğitim alıyor. Kursta üç boyutlu kaat’ı sanatı, Antep, Brezilya, kurdele, hesap, koza ve titanyum nakışları ve tel kırma eğitimleri veriliyor. Kursiyerler kendi semtlerinde verilen eğitimlerde hem eğlenceli vakit geçiriyor hem de birşeyler üretmenin mutluluğunu yaşıyor.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, hobi ve beceri kurslarını ilçenin daha çok noktasına yaymak istediklerini söyledi. Altındağ Kültür Merkezi’nin de daha aktif bir şekilde kullanılması için planlamalar yaptıklarını belirten Başkan Atila, “Kadınlarımız boş zamanlarını birşeyler üreterek değerlendirmek istiyorlar. Biz de onların bu isteklerini karşılamak için yeni kurslar açıyoruz. Talepler doğrultusunda ilçemizin başka mahalle ve semtlerinde de kurslarımızı yaygınlaştıracağız” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Alper’e araştırma ödülü

Karşıyaka’da sporla iç içe nesiller yetişiyor

Destek İş Birliği Merkezi EÜ’de açıldı

Afetlere uyum sağlayabilme becerileri geliştirilecek

Mars’a Seyahat için geri sayımı başlattı

Savaşların kaderini yapay zeka belirleyecek

Arşiv