Amatör Kulüplere Desteğe devam

Amatör Kulüplere Desteği Sürüyor

  • 0
  • 600
Amatör Kulüplere Desteğe devam
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Çiğli’deki amatör spor kulüplerinin başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Görüşmede Başkan Arslan, Çiğli’de yapılan ve yapılması planlanan spor yatırımlarına ilişkin kulüp başkanlarını bilgilendirdi.

Çiğli’de faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin başkan ve yöneticileri ile Çiğli Belediye Spor Tesisleri’nde bir araya gelen Başkan Arslan, Çiğli’de spor alanında yapılan çalışmalar ve yapılması planlanan projelere ilişkin başkan ve yönetim kurulu üyelerini bilgilendirdi. Evka 5, Güzeltepe, Doğu Gençlik, Harmandalı, Dadaş, Küçükçiğli, Yenimahalle, Maltepe, Balatçık ve  Sasalı spor kulüplerinin yöneticileri, takımların sorunları ve spor faaliyetlerini katkı sunabilecek çözümlerine ilişkin istek ve taleplerini Başkan Arslan’a ilettiler. Kulüp yöneticileri, geçen iki yıllık süre zarfında Çiğli Belediyesi tarafından yapılan Küçükçiğli, Evka 5 ve Güzeltepe spor tesisleri için Başkan Arslan’a teşekkür ettiler.  Başkan Arslan, her zaman amatör spor kulüplerini destekleyeceklerinin sözünü vererek, tüm kulüplere başarılar diledi ve maddi ve manevi yanlarında olacağının sözünü verdi.
BAŞKAN HASAN ARSLAN’DAN KULÜPLERE DESTEK
Başkan Arslan, amatör spor kulüplere her zaman destek olduklarını bundan sonra da verilen desteğin artarak devam edeceğini söyledi. Başkan Arslan sözlerini şöyle sürdürdü; “Amatör spor kulüplerimiz başardıklarıyla bizlere heyecan veriyor. Sizlerde büyük özveriler göstererek takımlarınızı ayakta tutmaya çalışıyorsunuz. Çiğli’de en büyük sorun olan tesisleri iyi bir düzeye getirdik. Üç yeni tesis yaptık.  Amatöre gönül vermiş arkadaşlarımıza maddi-manevi desteğimiz devam edecek, bu anlamda her zaman onların yanındayız. Çiğli’de geleceğe dönük birçok yatırım içindeyiz. Bitmeye hazır projelerimiz olduğu gibi yapılmasını planladığımız projelerimizi de sizlerle buluşturmak için sabırsızlanıyoruz. Bu hedeflerimize yavaş yavaş ulaşacağız. Spor kulüplerimiz ve sporcularımızın sorunlarını önemsiyoruz. Bu alanda mücadele eden takımlarımıza başarılar diliyorum ve var olmaları için belediye olarak üstümüze düşen ne ise yapacağımızdan emin olmalarını istiyoruz.  Her zaman sporun en büyük destekçisiyiz “ dedi.  

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv