Amatör spor kulüplerine Karabağlar desteği

  • 0
  • 557
Amatör spor kulüplerine Karabağlar desteği
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karabağlar Belediyesi, Karabağlar ilçe sınırları içerisinde yer alan amatör spor kulüplerine destek olmak amacıyla belediye meclisi kararı ile 10 bin TL nakdi yardımda bulunma kararı aldı.  Nakdi yardımın ilk bölümü olan 5 bin TL, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu tarafından kulüp yöneticilerine verildi.

Karabağlar Belediyesi binasında gerçekleşen toplantıya,  Karabağlar Amatör Futbol Kulüpleri Derneği Başkanı Atilla Güncü ve amatör futbol kulüplerinin yöneticileri katıldı. Toplantıda kulüp yöneticileri tek tek söz alarak karşılaştıkları sorunlara ilişkin bilgilendirmede bulunurken, Karabağlar Belediyesi meclis kararı ile her yıl düzenli olarak amatör spor kulüplerine yardım yapılacak olmasını ise sevinçle karşıladılar.

Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı amaçlıyoruz
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar’da gençleri spora daha çok özendirmek istediklerini ve bunu spor kulüplerinin de aracılığıyla gerçekleştirilebileceğini söyledi. Karabağlar’da spor ve kültürel alanda faaliyetlere ihtiyaç duyulduğunu belirten Selvitopu, “Amacımız gençleri spora özendirerek, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, ailelere yardımcı olmak ve daha sağlıklı bir neslin yetişmesini sağlamak. Spor kulüplerimizle karşılıklı işbirliği içerisinde yol alabilirsek Karabağlar’da başarılı işler yapabiliriz, yeter ki bu işleri inanarak yapalım.” dedi.

Malzeme yardımı da yapılacak
Karabağlar Amatör Futbol Kulüpleri Derneği Başkanı Atilla Güncü ise,   gerçekleşen nakdi yardım için Başkan Selvitopu’na teşekkür etti. Karabağlar ilçesinde futbol antrenman sahası sıkıntısı çektiklerini belirten Atilla Güncü, çeşitli projelerde de destek beklediklerini söyledi.
Güncü’nün istekleri karşısında Başkan Selvitopu da imkanlar ölçüsünde her türlü desteğin verileceğini vurguladı ve kulüpler için gerekli malzeme desteğinin de en kısa sürede dağıtılacağını belirtti.

13 spor kulübüne yardım yapıldı
Toplantı sonunda Karabağlar’da amatör spor kulüpleri Karabağlar Cennetçeşme Spor, Karabağlar Belediye Spor, Üçyol Gençler Birliği Spor, Karabağlar Spor, Emniyet Spor,Eskiizmir Spor, Uzundere Spor, Bozyaka Spor,Yeşilyurt Spor, Dörtyol Spor, Yeşilyurt - Beşyol Spor, Hires Gençlik Spor, Karabağlar Genç Yıldız Spor yetkililerine nakdi yardımın ilk bölümü olan 5 bin TL verildi.Yardımın geri kalan kısmının önümüzdeki aylarda verileceği açıklandı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv