Amatörün destekçisi Bornova Belediyesi

  • 0
  • 893
Yazı Boyutu:

İlçe sınırları içerisindeki 30’u aşkın amatör kulübün en önemli destekçilerinden Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nu (İASKF) ziyaret etti.
 
Amatörün Dostu Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde bulunan İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nu (İASKF) ziyaret etti.
Federasyon yöneticilerinin de bulunduğu ziyarette amatörlere verdiği destekler için Başkan Sındır’a teşekkür eden İzmir ASKF Başkanı Kadri Yatkın: ‘’30 yıllık tarihimizde Çiğli’nin merhum Belediye Başkanı Ensari Bulut’tan sonra Federasyonumuzu ziyaret eden ikinci belediye başkanı oldunuz. Bu gerçekten çok önemli. Bizleri her zaman olduğu gibi yine çok mutlu ettiniz’’ diye konuştu.
Her zaman amatörlerin yanında olduğumu belirtmek üzere Federasyon’a geldiğini ifade Başkan Sındır: ‘‘Kısıtlı imkanlarla faaliyetlerini sürdüren amatör kulüpler ile sporculara verdiğiniz destek ve özverili çalışmalarınızı takdirle karşılıyorum. Hakeminden sporcusuna, antrenöründen yöneticisine bu camia içerisinde yer alan herkese şükranlarımı sunuyorum. Sizlerin başarısı geleceğin güvencesi olacaktır’’ dedi.
 
Kulüplere destek sürüyor
Bornova Belediyesi spora, özellikle de amatör spor kulüplerine büyük önem veriyor.  Bornova Şehir Stadı ile Doğanlar, Pınarbaşı, Yusuf Tırpancı ve Taç Sanayi Sahaları’ndan ilçedeki amatör kulüpler yararlanıyor. İlçedeki amatör maçlar bu 5 sahada oynanıyor. Belediye kanununda sınırlama getirilmeden önce kulüplere ciddi boyutlarda nakdi yardımda bulunan Bornova Belediyesi, ihtiyaç sahibi kulüplere maçlara gidebilmesi için araç tahsis ediyor ve malzeme yardımında bulunuyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv