Amatörün Gücüne Güç Katan Destek

Sporun ve sporcunun dostu Konak Belediyesi, zor koşullar altında faaliyetlerini sürdüren amatör spor kulüplerine desteğini sürdürüyor.

  • 0
  • 447
Amatörün Gücüne Güç Katan Destek
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Sporun ve sporcunun dostu Konak Belediyesi, zor koşullar altında faaliyetlerini sürdüren amatör spor kulüplerine desteğini sürdürüyor. İlçe sınırları içinde faaliyet gösteren 19 amatör spor kulübünün her birine 5 bin lira maddi destekte bulundu. Alsancak Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende yardımlar kulüp başkanlarına Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş tarafından verildi.

Amatör spor kulüplerinde ter döken sporcuların da hazır bulunduğu törende Başkan Pekdaş büyük bir coşku ile karşılandı. Törene İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri (ASKF) Kadir Akbulut, Konak Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Sait Başdaş, Konak Belediyespor Kulübü Başkanı Zeki Günen, Belediye Meclis Üyeleri ve kulüp başkanları katıldı.
 
SPORCU DİSİPLİNLİ OLUR
Gençlerin her zaman spor yapmasından yana olduğunu her fırsatta dile getiren Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş törende yaptığı konuşmada tüm sporculara başarılar diledi. Pekdaş, amatör kulüplerin çocukların ve gençlerin spor yapması için imkanlar yaratığını belirterek, “Spor yapan insan disiplinli insandır. Amatör kulüpler gençlerin ahlaklı, sorumlu, düşünen, kendi kararlarını veren, özgür bireyler olarak yetişmeleri için gayret sarfediyor. Cumhuriyetin düşünen beyinlere, ahlaklı insanlara ihtiyacı var. Bizim gayretimiz de bunun için. Kulüplere malzeme yardımları gerçekleştirmenin yanı sıra karınca kararınca nakdi yardım da yapıyoruz” dedi.

İKİ TESİS KAZANDIRDI
Kulüplere maddi desteğin yanı sıra malzeme yardımı da yaptıklarını dile getiren Pekdaş, asıl önemli olanın spor yapmak için uygun mekanlar yaratmak olduğunu söyledi. Başkan Pekdaş, belediye olarak Gültepe Spor Tesisi’nin temelinin atıldığını ve Eylül-Ekim ayı gibi faaliyete geçeceğini söyledi. Buna ek olarak Halkapınar da yapılan halı sahanın da kısa süre içinde düzenlenecek bir turnuva ile kullanıma açılacağı müjdesini verdi.   
 
HER KULÜBE 5 BİN LİRA
Törende İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri (ASKF) Kadir Akbulut ve Konak Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Sait Başdaş da söz aldı. İki isim de kulüplere yaptığı yardım nedeniyle Başkan Pekdaş’a teşekkür ederek çiçek ve plaket sundu. Konuşmaların ardından Başkan Pekdaş, Konak ilçe sınırları içinde mücadele eden 19 amatör spor kulübüne 5’er bin lira değerinde temsili çeklerini kulüp başkanlarına verdi. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv