Amerikalı sporcu Konak'ta

  • 0
  • 2.136
Yazı Boyutu:

Konak Belediyesi Spor Kulübü Plaj Voleybolu’nda bu sezon Amerikalı Erin Gray ve Milli Plaj Voleybolcu Burcu Başer’i taransfer etti
 
Konak Belediyesi Spor Kulübü, Kadın Plaj Voleybolu takımına bir yerli, bir de ABD’li sporcu transfer ederek renklerine bağladı.
Konak Belediyesi Spor Kulübü bu yıl Londra Olimpiyatları plaj voleybolu sıralamasında Amerika takımında oynayan ve ferdi sıralamada 5. sırada yer alan ABD’li Erin Gray ve pek çok başarılara imza atan milli plaj voleybolcu Burcu Başer ile bir yıllığına sözleşme imzaladı.
Yeni dönemde Konak Belediyesi Altınordu Spor'un antrenörlüğünü yapacak olan eski voleybolcu Aykut Lale, “Bu sezon Kadınlar Plaj Voleybolu’nda Konak Belediyesi’ni temsil edecek iki önemli ismi transfer ettiklerini belirterek, “Sporcularımız Konak Belediyesi Spor Kulübü’nün başarısı için mücadele edecek. Başarıya odaklı, hedefi olan bir takım kurduk” dedi.
           
Yapılan transferlerin hedef büyüttüğünü ve başarı için umut verdiğini dile getiren Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, transferi yapılan sporcuları kutlayarak, “Güçlü ve başarılı bir takım kurduğumuz için mutluyum. 2016 yılında Brezilya’da yapılacak olimpiyatlarda neden yer almayalım? Böylesine iddialı bir takımla bu başarıyı da gösterebiliriz. İlk hedefimiz elbette şampiyonluk. Sanata ve spora önem veren bir yerel yönetici olarak her zaman sporcularımızın ve sanatçılarımızın yanındayım” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

Arşiv