Anadolu Ateşinden, Bostanlıspor’a.

Bostanlıspor, adı dünyaca duyulan, Türkiye’nin ünlü dans grubu Anadolu Ateşi’nden Ece Erdir’i transfer etti.

  • 0
  • 1.006
Anadolu Ateşinden, Bostanlıspor’a.
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bostanlıspor, adı dünyaca duyulan, Türkiye’nin ünlü dans grubu Anadolu Ateşi’nden Ece Erdir’i transfer etti.

Ece Erdir’i eğitmen kadrolarına dahil etmekten son derece mutlu olduklarını ifade eden Bostanlıspor Kulübü Başkanı Avni Erboy, “Sporla 6 yaşında bale ile tanışan, ve o günden bu yana sporun çeşitli branşlarıyla içinde kalan Ege Üniversitesi Türk Halk Oyunları Bölümü mezunu olan Ece Erdir, 2000 Yılında Anadolu Ateşi’ne seçilip, jazz, modern dans, tap dansı, Sema (Mevlevi Dönüşü) ve oryantal dans eğitimlerini en iyi şekilde alırken profesyonel hale getirdi. Dünyaca ünlü oryantal dansçı ve eğitmeni duayen Nesrin Topkapı’nın da öğrencisi olan, 2006/2007 ‘’Benimle Dans Eder Misin? Türkiye’’ yarışmasında Oryantal dans eğitmenliği yapan Ece Erdir, 2007/2008 Türkiye Dans Sporları Federasyonu’nun seçtiği ilk milli oryantal dans sporcusu olarak Moskova’da Türkiye’yi temsil etti. Yoga ve pilates eğitimleri alarak Türkiye’nin sayılı eğitmenleri arasına adını yazdırdı” dedi.

Bostanlıspor’a yeni bir heyecan katacağını belirttiği Ece Erdir ile çocuklar, gençler ve kadınlara yönelik projeler ürettiklerini, bunu da şubat ayında uygulamaya başlayacaklarını sözlerine ekleyen Avni Erboy, şöyle dedi:
”Ece Erdir bizimle birlikte olacak, Türkiye Şampiyonalarına ve Uluslararası Festivallere katılacak İzmir’in ilk Çocuk Dans Grubu’nu oluşturacak. Çocuklarımız için baleyi daha da geliştirerek nodern bale olarak çalışmalarını başlatacağız. Ayrıca kadınlarımıza da sürprizleri olacak. Yoga ile Pilatesi aynı anda yaptıracak. Adına Yogalates adını verdiğimiz çalışmalarımızı yine kadınlarımıza yönelik Belly-Fit (dans) ile sürdüreceğiz. Şubat ayında başlayacağımız çalışmalarımız hafta içi ve hafta sonu olacak. Kayıtlarımız başladı. 0 544 7351912 numaralı telefon veya hafta sonları bizzat kulübümüze gelerek kayıt yaptırabilirsiniz. Kontenjan sınırlı olacağından kayıt sırasına göre grup açılacak. Çocuklar ve kadınlarımızdan oluşturacağımız dans grubuyla da Türkiye Dans Federasyonunun yarışmalarına, uluslararası ve ulusal festivallere katılacağız. Çocuklarımızı ve kadınlarımızı bekliyoruz. Bu şansı kaçırmasınlar.”

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Arşiv