Anadolu Filarmoni Orkestrası 24 Kasım'da öğretmenleri evlerinde ziyaret edecek

  • 0
  • 987
Yazı Boyutu:

T.C.Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Anadolu Filarmoni Orkestrası 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde, Öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü telefon, mesaj veya mail gibi iletişim yolları ile hal ve hatırlarını sormak yerine müzik ile teşekkür ederek kutlayacak. Anadolu Filarmoni Orkestrası’nın TÜRSAB sanat otobüsü ile çıktığı Anadolu yollarında bu kez durağı 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile İzmir ili Narlıdere ilçesi olacak.
 
Anadolu Filarmoni Orkestrası fedakar öğretmenlerimizin kıymetini bir kez daha düşünüp, anlamamızı sağlayan çok önemli bu günde 24 Kasım 2012 tarihinde saat 10.30’da öncelikle bütün emekli öğretmenlerimiz adına Köy Enstitüsü mezunu emekli öğretmen Hüseyin Temurer’i Narlıdere Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Narlıdere İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yıldız  ve sanatçılar evinde ziyaret edeceklerdir.
 
Sanatçılar emekli öğretmen  Hüseyin Temurer’in şahsında bütün emekli öğretmenlerimize teşekkür duygularını özel bir konser ile ifade edeceklerdir. Ayrıca onunla karşılıklı sohbet ederek hal ve hatırlarını sorup,ellerinden öpeceklerdir.
 
İKİNCİ ZİYARET SAAT 12.00’DE SIDIKA AKDEMİR BİLİM SANAT MERKEZİ’NDE MÜZİK ÖĞRETMENLİĞİ YAPAN FİLİZ KIRKAR
EVİNDE ZİYARET EDECEK
Milli Eğitim Bakanlığı, İzmir Valiliği, Narlıdere Sıdıka Akdemir Bilim Sanat Merkezi’nde müzik öğretmenlerinden Filiz Kırkar sanatçılar tarafından saat 12.00’de bütün faal olarak görev yapmakta olan öğretmenler adına evinde ziyaret edilecek, müzikle karşılıklı olarak duygular ifade edilecek Öğretmenler Günü sanatçılar tarafından şükran ve teşekkür duyguları ile kutlanacak.
 
Anadolu Filarmoni Orkestrası Genel Sanat Koordinatörü ve Müdürü Kenan GÖKKAYA ‘‘Anadolu Filarmoni Orkestrası çıktığı kutsal yolculukta sosyal sorumluluklarının gereği olarak 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde bizi bu günlere hazırlayan başta Baş Öğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere saygı, sevgi ve şükranlarımızı duygularımızı biri emekli olmak üzere iki öğretmenimizin şahsında onları evlerinde ziyaret ederek müzik ile ifade etmek istedik. Sanatın evrenselliğinde bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, teşekkürlerimizi sunuyoruz ’’ dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çiğli’de Coşkulu 1 Mayıs Kutlaması

1 Mayıs'ta çalışanlarıyla bir araya geldi

Emeğin gücüyle geleceği inşa edeceğiz!

Bize her yer Taksim

Meydanlar bizimdir

Çeşme’de 1 Mayıs coşkusu

Arşiv