Anadolu’nun dört bir yanı “Plato”!

  • 0
  • 981
Yazı Boyutu:

Medya, Tasarım ve Teknoloji alanında eğitim veren PlatoMeslek Yüksekokulu, Milli Eğitim Bakanlığı’nın Olgunlaşma Enstitüleri ilegerçekleştirdiği işbirliğini her geçen yıl büyütüyor. Olgunlaşma Enstitüleriile yaptığı proje kapsamında İzmir’de eğitimlerine devam eden Plato MeslekYüksekokulu; Medya ve İletişim, Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik, ÇocukGelişimi ve Aşçılık alanlarında eğitim veriyor.

Plato Meslek Yüksekokulu, öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiğive her yıl ilginin arttığı programları Olgunlaşma Enstitüleri ile yaptığıçalışma kapsamında Türkiye’nin birbirinden farklı illerinde öğrencilerlebuluşturuyor. İstanbul’da öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği programları;Ankara, İzmir, Adana, Bursa, Trabzon, Antalya, Konya ve Samsun illerine taşıyanPlato Meslek Yüksekokulu, Olgunlaşma Enstitüleri çalışmaları kapsamında eğitimve öğretim yapılan illere Kayseri, Mersin, Mardin, Diyarbakır ve Eskişehir’i deekleyerek öğrencilere kendi şehirlerinde eğitim fırsatı sunuyor.

2013 – 2014 eğitim öğretim yılında Ankara’da OlgunlaşmaEnstitüsü aracılığıyla öğrencileriyle buluşan Plato Meslek Yüksekokulu, Enstitüprogramlarına yeni meslek kolları ekleyerek çeşitlilik yaratıyor. Radyo veTelevizyon Programcılığı, Çocuk Gelişimi ve Grafik Tasarımı bölümlerine, SaçBakım ve Güzellik Hizmetleri, Moda Tasarımı ve Aşçılık programlarını daekleyerek öğrencilere çeşitli mesleki eğitimler sunuyor.

UluslararasıStandartlarda Eğitim Senin Şehrinde
İstanbul Kampüsü’ndeki mevcut programları OlgunlaşmaEnstitüleri ile Türkiye’nin farklı bölgelerine taşıyan Plato MeslekYüksekokulu, bölgeler arası eğitim-öğretim farkını ortadan kaldırmak amacıylaçıktığı yolda hızla ilerliyor ve öğrencilere kendi şehirlerinde öğrenim görmeşansı sunuyor.

 Öğrencilere kendi şehirlerinde öğrenim fırsatı sunan PlatoMeslek Yüksekokulu ve Olgunlaşma Enstitüsü, öğrencilere ve ailelerine oldukçaavantajlı imkânlar sunuyor. Proje kapsamında öğrencilerin ihtiyaçlarınıkarşılayacak nitelikte çalışmalar yapan Plato Meslek Yüksek Okulu. öğrencilere%100 ve %50 olmak üzere 2 farklı burs seçeneği desunuyor.

Mesleki eğitimi yaygınlaştırmak, daha geniş coğrafyada vedaha fazla kişiye donanımlı eğitimler vermek için Uluslararası standartlardamesleki eğitimi Türkiye’nin her yerine götüren Plato Meslek Yüksekokulu,rotasındaki diğer illerle projeye devam edecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Yapay zekâ, bütün yaşamımızı, sizin de mesleğinizi belirleyecek

‘Mavi yaka’ yerine ‘metal yaka’

Kurgusal duruşma’dan ödülle döndüler

Türkiye için yetiştirim model önerisi

İlk 500’deki yerini korudu

YÖKAK’tan kurumsal akreditasyon

Arşiv