Anlamlı yarışma

  • 0
  • 979
Yazı Boyutu:

“Hayata Prestijli başlayın” sloganı ile 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı’nda hizmete giren Özel Prestij Okulları, daha ilk eğitim öğretim döneminde, ulusal çapta bir yarışmaya ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 4 Mayıs 2013 tarihinde, bir şenlik havasında gerçekleşecek etkinlik için, Türkiye'nin dört bir yanından gelecek yarışmacılar, Torbalı – Ayrancılar’daki Özel Prestij Okulları’nda buluşacak…
 
5 ile 14 yaş aralığındaki üç farklı kategoride düzenlenecek olan 1.Türkiye Küçük Kas Şampiyonası, Resim, Tasarım ve El Becerisi Yarışması’nda “Çocuklar ve Dünya Barışı” teması işlenecek. Dereceye girenleri ise son derece değerli armağanlar bekliyor.
Ülkemizin son dönemde yakaladığı gelişim trendine paralel olarak, milli değerlere ve uluslararası boyutta düşünme yeteneğine sahip bireyler yetiştirmek için yola çıktıklarını dile getiren Özel Prestij Okulları Kurucu Müdürü Hasan Akçap, marjinal düşünce ve davranışlara kaymadan, kapasitesini marjinal düzeyde kullanabilen bireyleri hayata kazandırmak amacında olduklarını belirtiyor.
 
Daha ilk eğitim öğretim döneminde, ulusal çapta bir yarışmaya ev sahipliği yapacak olan Özel Prestij Okulları, anasınıfından başlayarak çocukların hayal gücünün, yaratıcılıklarının ve kendini ifade etme yeteneklerinin gelişmesine yardımcı olacak bu yarışmayla, geleceğin sanatçılarının da yolunu açmak istiyor.
4 Mayıs 2013 tarihinde saat 11.00’da başlayacak yarışmaya kayıt yaptırmak isteyenler, Özel Prestij Okulları’ndan bilgi alabilirler. Tel. (232) 853 88 14
 
Küçük kas nedir?
  • Küçük kas (el ve parmak kaslarının) gelişimini sağlar.
  • El ve göz koordinasyonu sağlar.
  • Yaratıcılık ve hayal gücünü geliştirir.
  • Kavramları öğretir (yumuşak - sert).
  • Şekilleri ve renkleri öğretir.
  • Kendini ifade etmeyi öğretir.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İlk 500’deki yerini korudu

YÖKAK’tan kurumsal akreditasyon

Uluslararası yükselişe devam

İYTE'ye Yılın Liderlik ve Yönetim Ekibi Ödülü

13 yıl sonra yeniden

Orhun Değişim Programı: Azerbaycan Deneyimi

Arşiv