Anneler için sadece bir gün yetmez

Anneler Günü etkinliği kapsamında Türk Müziği Konseri’ne katılan Başkan Selvitopu, kadınlara karanfil dağıttı, konseri keyifle izledi.

  • 0
  • 385
Anneler için sadece bir gün yetmez
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Anneler Günü etkinliği kapsamında Türk Müziği Konseri’ne katılan Başkan Selvitopu, kadınlara karanfil dağıttı, konseri keyifle izledi. Annelerin baş tacı olduğunu belirten Selvitopu, “Bir gün yetmez her günü Anneler Günü olarak kutlamamız gerekir.” diye konuştu.

Karabağlar Belediyesi ve İzmir Şairler ve Bestekarlar Derneği’nin birlikte düzenlediği “Anneler Günü Konseri Hatay Sevgi Yolu’nda düzenlendi. Şef Mustafa Telaloğlu yönetimindeki Yakamoz Türk Müziği Korosu şarkılarıyla davetlilere unutulmaz saatler yaşattı.

Konsere yoğun ilgi
Etkinliğe Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da katıldı. Konser öncesi Sevgi Yolu’nda bulunan kadınlara karanfil verip Anneler Günü’nü kutlayan Başkan Selvitopu daha sonra konseri izledi. İzmir Şairler ve Bestekarlar Derneği Başkanı Halim Akın ve Mahalle Muhtarı Hülya Torun ile çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinlikte bir konuşma yapan Başkan Muhittin Selvitopu,  “Tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlarken, sadece bir günü değil,  her günü Anneler Günü olarak kutlamamız gerekir” dedi.

Annelerin emeği çok büyük
Ülkemizin bu noktalara gelmesinde annelerin emeğinin çok büyük olduğunu ifade eden Başkan Selvitopu,  “Sadece annelerin değil,  Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının da emeği çok büyük. Onlar bu mücadeleyi vermeselerdi bugün hiç kimse olmazdı. Türk toplumu Ata’sına ve Ana’sına sahip çıkıyor. Dostluğa, barışa ve kardeşliğe sahip çıkıyor.” diye konuştu.
Dernek Başkanı Halim Akın ise annelerin hayatın temel direği olduğunu belirterek onlar için yazdığı bir şiiri okudu.

Türk Bayraklı final
Başkan Selvitopu etkinliğin sonunda Türk Müziği Korosu ile birlikte  “Memleketim” ve “İzmir Marşı” şarkılarına eşlik ederken, izleyiciler  bu muhteşem finali uzun süre alkışladı.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çiçek Festivali 25. Kez Kapılarını Açtı

Cumhuriyet tarihinin en önemli kırılma noktalarından biridir

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi

Şarkılı mesaj

Küçük başkan Ali Dönmez

Çocuk başkanlardan anlamlı mesaj

Arşiv