ANNELER SAHAYA İNDİ

  • 0
  • 683
ANNELER SAHAYA İNDİ
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova Gençlik Futbol Kulübü tarafından Anneler Günü'ne özel olarak bu yıl ilk olarak gerçekleştirilen 'CANIM ANNEM U11 FUTBOL ŞENLİĞİ’ tam bir karnaval havasında geçti. Sahada 11 yaş grubu oyunculardan oluşan10 takım kıyasıya mücadele ederken, stat kenarında kurulan canlı langırt ve portatif penaltı oyun alanları, şenliği izlemeye gelen annelere ve sporculara eğlenceli anlar yaşattı. Final müsabakası öncesi ve bitiminde davul zurna eşliğinde anneler ve çocuklar karşılıklı oynayarak günü neşeli geçirdiler.

İLGİ YOĞUNDU
Bornova Belediye Başkanı Olgun ATİLA, Kulüp Yönetim Kurulu Üyeleri,  Galatasaray'ın Metin Oktay ve Turgay Şeren'li kadrosunun Bornovalı efsane futbolcusu Bahri ALTINTABAK, Altınordu FK Yönetim Kurulu Üyesi Zafer BİLGETAY ve Spor camiasından çok kıymetli isimlerin katıldığı organizasyon katılımcı sporcular ve hocalara kupa ve madalyaları verilerek son buldu.
Bornova Gençlik Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı C. Sezai Öncü, konu hakkında yaptığı açıklamada, "Bu turnuva Anneler Günü ile ilgili ilk organizasyonumuzdu, yoğun ilgi gördü. Geliştirerek her yıl tekrarlamayı planladığımız bu turnuvaya ilginin her geçen yıl artacağına inanıyoruz" şeklinde konuştu...
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

ESHOT’a kalite tescili

İzmir Kentsel Gıda Stratejisi Belgesi'yle bu sürecin parçası olacağız

ADD’ye tam destek

Çiçek Festivali 25. Kez Kapılarını Açtı

Cumhuriyet tarihinin en önemli kırılma noktalarından biridir

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi

Arşiv