Anneleri unutmadı

  • 0
  • 848
Yazı Boyutu:

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, 13 Mayıs Dünya Anneler günü’nde Buca’da yaşayan annelerin yanındaydı.
Dünyanın en kutsal görevlerinden birinin annelik olduğunu söyleyen Başkan Ercan Tatı, eşi Oya Tatı ile birlikte Bucalı kadınların Anneler Günü’nü kutladı.
Şirinyer Tansaş önünde Bucalı annelerin yanında olan Başkan Ercan Tatı’yı  CHP Buca İlçe Başkanı Bektaş Gül, Buca Kent Konseyi Başkanı Rezzan Gedik, Buca Kültür Müdürü Nuray Ömür ve Tatı’nın kurmayları yalnız bırakmadı.
 
Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde hanım’ın resminin yer aldığı aynaları kadınlara armağan ederek anneler gününü kutladı. Şirinyer Tansaş önünde kadınları karşılayan ve daha sonrada Buca Pazaryerini gezerek kanatsız melek olarak adlandırdığı annelere karanfil ve Zübeyde hanım işlemeli ayna dağıttı. Daha sonra Mustafa Kemal Semt Evi kadınları ve Buca Belediyesi Geçici Kadın Barınma Merkezinde bulunan kadınlarla Buca Gölet alanında biraya gelen Tatı, anneliğin dünyanın en zor ve kutsal mesleği olduğunu vurgulayarak, “Bizleri var eden bugünlere getiren annelerimize ne yapsak azdır. Onlar bizim kanatsız meleklerimizdir. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş temellerin de bile annelerimiz teri ve emekleri vardır. Bu kutsal varlıkların sadece bugün değil her zaman yanların da olacağız” dedi.   

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir turizmde sıçrama yaşaması gereken bir dönemde

Gençlere anlamlı 19 Mayıs Hediyesi

İzmir-Cape Town iş birliği

Hıdırellez dileği barış, adalet ve refah

Karabağlar Hıdırellezle coştu

Başkan Mutlu Hıdırellez Şenliği’ne katıldı

Arşiv