Aqua Yaşam, bayramda İzmirlileri bekliyor

Karabağlar Belediyesi’nin, Uzundere Rekreasyon Alanı içerisinde geçtiğimiz yıl açtığı ve kısa sürede büyük ilgi gören “Aqua Yaşam” yüzme havuzları, sezon açılışını gerçekleştirirken, bayramda da İzmirlileri bekliyor.

  • 0
  • 391
Aqua Yaşam,  bayramda İzmirlileri bekliyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karabağlar Belediyesi’nin, Uzundere Rekreasyon Alanı içerisinde geçtiğimiz yıl açtığı ve kısa sürede büyük ilgi gören “Aqua Yaşam” yüzme havuzları, sezon açılışını gerçekleştirirken, bayramda da İzmirlileri bekliyor. Sezon öncesi birtakım yeniliklerin de yapıldığı Aqua Yaşam alanı, bu yıl da ailelerin keyifle vakit geçireceği bir yer olacak.
 
Karabağlar Belediyesi’nin 230 bin metrekare yeşil alan ve çocuk oyun alanlarını kapsayan Uzundere Rekreasyon Alanı içerisindeki “Aqua Yaşam” alanı, geçtiğimiz yıl açılmış ve binlerce kişi  tarafından ziyaret edilerek büyük bir beğeni kazanmıştı. Yeşil alanlarının fazlalığı ve ulaşımın kolaylığı açısından da ilgi gören havuzlar,  birtakım yenilikler yapılarak daha cazip bir hale getirildi.

Ayrıca havuzlarla birlikte alanda bulunan kafeteryada sabah kahvaltısı, öğlen ve akşam yemekleri de deneyimli mutfak ekibi tarafından en lezzetli biçimde müşterilere sunulacak.

10.00-18.00 arası açık kalacak
Sadece Karabağlarlıların değil, tüm İzmirlilerin yoğun ilgi gösterdiği  Uzundere Rekreasyon Alanı içindeki “Aqua Yaşam” alanı,  aileleri ile birlikte gelen ve 6 yaşına kadar olan çocuklara ücretsiz olacak. Ayrıca tesisler sabah 10.00 akşam 18.00 saatleri arasında hizmet verecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv