Arkas Çeşme Site Spor’la Doyasıya Yaz

Arkas Çeşme Site Spor bu yaz da çocukların ikinci adresi olacak. 30 Mayıs’ta başlayacak kampta minikler voleyboldan tenise, basketboldan dansa spor yaparken, müzik ve resimle sanata doyacak, robotik kodlamayla bilgilerini geliştirecek.

  • 0
  • 387
Arkas Çeşme Site Spor’la Doyasıya Yaz
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Alanında uzman, sertifikalı ve milli sporculuk kariyeri olan eğitmen ve antrenörler eşliğinde, tecrübeli ortaklarıyla çocuklara eğlence ve sporla dolu bir yaz vaat eden Arkas Çeşme Site Spor, 30 Mayıs’ta kapılarını açıyor.
Çocukların sporla iç içe, sağlıklı bir yaşam tarzı kazanırken gelişimlerini de desteklemek amacıyla 3 yaştan 16 yaşa kadar çocuk ve gençlere hizmet veren Arkas Çeşme Site Spor’da 7-8 Yaş Gündüz Kampı ve 3-6 Yaş Minikler Kampı’nın yanı sıra voleybol, yüzme, basketbol, tenis, jimnastik, müzik, sanat, dans ve robotik-kodlama eğitimleri de sunuluyor.

Şimdi Hareket Zamanı
Arkas Çeşme Site Spor 7-8 yaş çocuklara spor, resim, dans ve müziğin bir araya geldiği eğlenceli saatler vadediyor. Gündüz Kampları yarım gün, haftanın üç günü ve iki haftalık dönemlerden oluşuyor. Ayrıca isteğe bağlı olarak tüm bu aktivitelere yüzme eğitimi dahil edilebiliyor. Çeşme’nin ilk deniz havuzunda deneyimli antrenörler eşliğinde yüzme kursları hizmete giriyor. Yüzme korkusu olan çocuklar için uzman spor psikoloğu eşliğinde kurslar da mümkün olacak.
Minikler Kampı’nda çocuklar yarım gün sürecek keyifli aktiviteler ve eğlenceli oyunlarla temel hareket ve zihinsel gelişimlerini pekiştirecek. 3-4 ve 5-6 yaş grubu olarak iki ayrı eğitim sınıfına ayrılan minikler iki hafta boyunca haftanın üç günü kampın tadını çıkaracak.

7-16 yaş arasındaki çocukların seviyesine göre belirlenen voleybol dersleri ise haftanın üç günü üç haftalık dönemlerde gerçekleştiriliyor. Yüzme dersleri ise deniz içinde yüzer havuzda gerçekleştiriliyor. Üç haftalık dönemler halinde, haftanın üç günü çocukları suyla buluşacak. Yüzme fobisi olanlara psikolog eşliğinde kurs imkânı verilirken derinliğinin ayarlanabilir olması ile güvenlik ön plana çıkıyor. Geri dönüştürülebilir doğa dostu malzemeden üretilen Deniz içinde yüzer havuzda çocuklar Tuzlu suyun kaldırma kuvvetinden yararlanarak yüzmeyi daha kolay öğreniyor.
 
Spor’da Tam Gaz
Arkas Çeşme Site Spor, basketbolda da 20 yıllık tecrübeye sahip Allso Akademi iş birliği ile ilerlemeye devam ediyor. Çocuklar basketbolu 116 kez milli forma giyen basketbolcu Işıl Alben’in kurduğu Allso Akademi ile öğrenecek. 5-15 yaş grubu için haftada 3 saat, üç hafta süren programlarda eğitimler çocukların yaş seviyelerine göre hazırlanırken talep edildiği takdirde çocuklar bireysel antrenman dersleri de alabiliyor.
 
Teniste ise Arkas Çeşme Site Spor’un yanında 81 yıllık tecrübesiyle Kültürpark Tenis Kulübü var. Halihazırda 200 çocuğa eğitim veren ve şimdiye kadar 50’nin üzerinde milli sporcu yetiştiren Kültürpark Tenis Kulübü, Arkas Çeşme Site Spor’da da 6-15 yaş grubu için oluşturulan program kapsamında haftanın her günü öğrencinin tercihi doğrultusunda ister özel ders ister grup dersleri veriyor.
Jimnastik dersleri ise eski milli sporcuların antrenörlük yaptığı Ege Cimnastik iş birliği ile 4-11 yaş grubu için haftanın iki günü üç haftalık dönemlerle devam ediyor.
Klasik bale ve dans alanında hem de uluslar arası başarılara imza atan Prömiyer Bale ve Dans akademi bu yaz Arkas Çeşme Site Spor’da 4 yaşından itibaren hem çocuk hem yetişkinler için bale ve dans alanında grup ve özel dersler verecek.

Hem Çocuk Hem Yetişkinler İçin Sanat
Tülay Apaydın da 20 yılın üzerinde sanat tecrübesiyle Arkas Çeşme Site Spor’un yanında. Hem ulusal hem uluslar arası yarışmalarda kendini kanıtlayan ve güzel sanatlar fakültelerine öğrenci yetiştiren Apeas By Tulay iş birliği ile perşembe günleri hariç haftanın dört günü 4 yaş üzeri çocukların yanı sıra yetişkinler için de devam edecek atölyelerde resmin yanı sıra karikatürden mozaiğe seramikten mandala derslerine kadar birçok ders yer alıyor.
Hem çocuk hem de yetişkinlerin yararlanabileceği müzik dersleri ise Arkas Çeşme Site Spor’un en eski iş ortağı olan Alsancak Müzik Kursu desteğiyle gerçekleştiriliyor. Flüt, keman, piyano, gitar ve bateri branşlarında yapılan enstrüman eğitimleri haftada bir gün öğrenciye özel bir saatte planlanıyor.

Bilimle İç İçe
Inovathink ile bu yaz Arkas Çeşme Site Spor’da 4-10 yaş çocuklar için robotik kodlama programı başlıyor. Çocukların algoritmik düşünme, problem çözme, olaylar arasında neden sonuç ilişkisi kurabilme, bir problemin çözümünü çok yönlü düşünebilme, özgüvenli olma, yaratıcı olma gibi becerilerini artırmayı amaçlayan program haftada iki gün 10:00-17:30 saatleri arasında gerçekleştiriliyor.  

Geçtiğimiz yıllarda Arkas Spor Kulübü tarafından yenilenerek modern bir spor kompleksi haline getirilen tesiste; üç tenis kortu, iki basketbol, bir voleybol sahası ve bir de çim alan bulunuyor.
ARKAS ÇEŞME SİTE SPOR
5200 Sokak No:44 (Eski Site spor) Ilıca- Çeşme- İzmir
00 90 232 7233320 / 00 90 533 1449924
www.arkascesmesitespor.com
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Alper’e araştırma ödülü

Karşıyaka’da sporla iç içe nesiller yetişiyor

Destek İş Birliği Merkezi EÜ’de açıldı

Afetlere uyum sağlayabilme becerileri geliştirilecek

Mars’a Seyahat için geri sayımı başlattı

Savaşların kaderini yapay zeka belirleyecek

Arşiv