Arkas’tan 100. Yıla Özel Video

Arkas Holding, alternatif müziğin başarılı isimlerinden söz yazarı, besteci ve yorumcu Paptircem ile yaptığı iş birliğinde çok özel bir çalışmaya imza attı. İzmir’in sembolik seslerinin Arkas Trio performansıyla birleştiği video kısa zamanda 5 milyonun üzerinde izlendi, on binlerce beğeni aldı.

  • 0
  • 299
Arkas’tan 100. Yıla Özel Video
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Arkas Holding, 9 Eylül İzmir'in Kurtuluşu'nu kutlamak amacıyla viral bir proje hayata geçirdi. Arkas ve Paptircem olarak bilinen Sena Nur Gül’ün iş birliği ile oluşturulan video 5 milyonun üzerinde izlendi.

İzmir'in tarihi yapılarından, vapur ve konteyner gemisi seslerine, Arkas Sanat Urla’dan Lucien Arkas Bağları’na, Agora Ören Yerinden Asansör’e, Kemeraltı’ndan Fuara kadar şehir ile özdeşleşmiş 40’tan fazla mekânda 100’ün üzerinde ses ve görüntü kaydedilerek toplanan sesler, Arkas Trio’nun Kompozitör Oğuzhan Balcı tarafından ilk kez bir trio için aranje edilen İzmir Marşı performansıyla birleşince ortaya sıra dışı ve unutulmayacak bir video çıktı.

İzmir’in hemen hemen tüm ilçeleri gezilerek şehrin her yanından alınan hem görüntü hem ses kayıtlarıyla hazırlanan video, yayınlandığı andan itibaren sosyal medyada büyük ilgi gördü, 5 milyonun üzerinde kişi tarafından izlendi.

Video tüm Arkas sosyal medya hesaplarının yanı sıra Paptircem resmi hesabında da yayında.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Alaçatı Ot Festivali coşkuyla başladı

“Maratonİzmir” için geri sayım başladı

ilk resmi ziyaret mezun olduğu üniversiteye

Baharı Başkan Mutlu’yla karşıladı

Kültürel mirasımızı korumak en önemli amacımız

162 bin araç, 1 milyon civarında kişi

Arşiv