Aryom Koru çocuk piyanistler resitali

İzmir’in prestij projesi ARYOM KORU, 23 Nisan’ da 23 çocuk piyanist ile ziyaretçilerine sıradışı bir konser deneyimi sunacak

  • 0
  • 903
Aryom Koru çocuk piyanistler resitali
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir’in prestij projesi ARYOM KORU, 23 Nisan’ da 23 çocuk piyanist ile ziyaretçilerine sıradışı bir konser deneyimi sunacak
 
İzmir’in yükselen değeri Gaziemir’de, üç tarafı Çatalkaya Korusu ile çevrili, benzersiz doğası, konumu, konforu ve modern mimarisi ile şehir içinde lüks konut yaşamının standartlarını yeniden belirleyen ARYOM KORU, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda 23 çocuk piyanist ile Tanıtım ve Satış Merkezi’nde tüm ziyaretçilerine klasik müzik şöleni yaşatacak.
ARYOM KORU içerisinde Kültür ve Sanat Merkezi olarak faaliyet gösterecek olan Tanıtım ve Satış Merkezi’nde düzenlenecek olan resitalde Aras Deniz Sipahi Piyano Atölyesi 7 - 14 yaş grubu öğrencilerinden toplam 23 piyanist adayı, konuklara Beethoven, Mozart, Rahmaninov, Czerny ve Grieg gibi dünyaca ünlü bestecilerin yanı sıra; ünlü Türk besteci Ahmet Adnan Saygun'dan da eserler sergileyecek.
 
“SANATI VE GENÇ SANATÇILARI HER ZAMAN DESTEKLEYECEĞİZ” 
Hedeflerinin İzmir’de yaşam kalitesini yükseltmek ve katma değer yaratmak olduğunu aktaran ARYOM İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Günday sanatı ve genç sanatçıları her zaman destekleyeceklerini vurguladı. Mustafa Günday konu ile ilgili olarak, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk milletinin ve tüm dünyanın geleceği olan çocuklara adadığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı, 23 genç piyanistimizle birlikte anlamlı bir etkinlikle ve gelecekteki ARYOM Kültür ve Sanat Merkezi’nde kutlayacağız. Daha güzel ve daha çağdaş bir Türkiye yolunda çocuklarımızın önemini çok iyi biliyoruz. Onlar, geleceğimizin ve yarınlarımızın en büyük güvencesi ” dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti “ARYOM KORU İzmir, grubumuzun prestij projesidir. Biz bu projeye öncelikle yer aldığı bölgeye ve sektöre örnek olması için en iyi şekilde inşa etmek adına büyük emek ve özveri gösteriyoruz. Bu etkinlikle çocuklarımız vasıtasıyla doğa ile sanatı buluşturuyoruz, Avrupa'da gelenekselleşmiş olan butik oda konserleri konseptini ülkemize taşıyarak, özellikle klasik müzik alanında İzmir Gaziemir’e zevkli ve seçkin bir kültür, sanat ve konser mekanı kazandırıyoruz.”
 
ARYOM KORU Tanıtım ve Satış Merkezi’ nde (Aryom Kültür ve Sanat Merkezi) 23 Nisan Pazar günü saat 13:00'de başlayacak olan resitalde klasik müzik rüzgarları eserken genç piyanist adaylarının performanslarının yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Başkan Mustafa Turan mali durum tablosunu paylaştı

Bayraklı, halkın belediyesidir!

Alaçatı Ot Festivali coşkuyla başladı

“Maratonİzmir” için geri sayım başladı

ilk resmi ziyaret mezun olduğu üniversiteye

Baharı Başkan Mutlu’yla karşıladı

Arşiv