Aşa, aş katacağız

  • 0
  • 1.095
Yazı Boyutu:

Çeşme'deyaşayanların ekonomik girdilerini artırmak için çalıştıklarını belirten BaşkanDalgıç, "Önceki dönemde olduğu gibi bu dönemde de aşa aş katmayıhedefliyoruz" dedi

İzmirEsnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu ve yönetim kuruluüyeleri, Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Köfüncü, Çeşme Şöförlerve Otobüsçüler Odası Başkanı Hakkı Kocakara ile birlikte Çeşme Belediye BaşkanıMuhittin Dalgıç'ı ziyaret etti. Başkan Dalgıç'ın, Alaçatı belediye başkanlığıgörevini yaptığı dönemde esnafa gösterdiği ilgi, alaka, dostluk ilişkileri içinteşkilat adına teşekkür eden Mutlu, "Esnafın her sorununda yardım ettiniz,esnafla iç içe bir yönetim anlayışı sergilediniz. Şimdi de Çeşme BelediyeBaşkanı olmanızdan büyük mutluluk duyduğumuzu vurgulamak isterim" diyekonuştu.

Desteğehazırız
Çeşme'ninTürkiye ve İzmir'in batıya açılan penceresi olduğunu vurgulayan Mutlu, ilçeninülke, kent ve esnaf teşkilat için önemli bir bölge olduğunu kaydetti. BaşkanDalgıç'la birlikte Çeşme'yi ve esnafını daha da güzel günler beklediğineinandığını belirten Mutlu, şöyle devam etti: "Bundan sonra ilçemiz içinyapacağınız çalışmalarda da Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, ben vearkadaşlarım birlikte; bilgimiz, imkanlarımız ve becerilerimiz ölçeğinde destekolmaya hazırız. Başkanımız ve meclis üyelerinin burada çok daha güzel de işleryapacağına yürekten inanıyoruz. Başarılarınızı diliyoruz, hayırlı uğurluolsun" şeklinde konuştu.

Ekonomikgirdiler
Kendisininde esnaf kökenli bir ailenin çocuğu olduğunu kaydeden Çeşme Belediye BaşkanıMuhittin Dalgıç ise, "Alaçatı'nın belediye başkanı olduğum dönemde olduğugibi şimdiki dönemde de insanların aşına aş katmayı hedefliyoruz" dedi.Kentte yaşayanların ekonomik girdilerini artırmak için çalıştıklarını ifadeeden Dalgıç, "Her bölgede esnafın sorunları vardır. Fakat Çeşme gibiturizm sezonu içindeki ve dışındaki hareketlilik arasında uçurum olan kentlerdebu sorunlar çok daha fazla... Çalışanlardan stok malzemeye, kiralık yüksekolmasına kadar birçok konu esnafımızın belini büküyor. Bunları en aza indirmekiçin çalışacağız" dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Piyano Öğrencileri Dinletisi

Avrupa Film Günleri başladı

Paris Yalnızlığı İzmirli sanatseverlerle buluştu

Cumhuriyet Kültürünün 100 Yılı

Çekirdekten Ormana

Yeni Türkü fırtınası

Arşiv