Aslan: Çocuklar ülkenin geleceği, milletin umududur

  • 0
  • 1.343
Yazı Boyutu:

Özel Hüseyin Aslan Anaokulu öğrencileri, 23 Nisan UlusalEgemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 94. Yıldönümünü özel bir törenle kutladı.  Minik Aslanlar, düşman işgalini ve işgaldenkurtuluşu içeren dramadaki performansları ile hem velilerin hem de konuklarındahayranlık uyandırdı.

Tören Okul Kurucusu ve Ege-Koop Genel Başkanı HüseyinAslan’ın konuşmasıyla başladı.  23 Nisan1920 tarihinin hem ulusal egemenliğimizin ilanını hem de egemenliğin milleteverilişini ifade ettiğini vurgulayan Aslan, “ Çocuklar bir toplumun geleceğidir.  Bizlere düşen görev geleceğimizin mimarlarıolan çocuklarımızı, milli ve manevi değerler aşılayarak, topluma faydalıbireyler olarak yetiştirmektir. Çocuklarımız ülkemizin geleceği, milletimizinumududur.  Çocuklarımızın başarılı,sağlıklı, huzurlu ve mutlu olmasını istiyoruz. Nitelikli bir eğitim almalarıve  kendilerini geliştirmeleri için hepbirlikte tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz” dedi.

DUYGULANDIRDILAR…
Aslan’ın konuşması sonrasında gerçekleşen gösterilerlehünerlerini ortaya koyan 3-4-5 ve 6 yaş grubundaki minik Aslanlar, dansgösterileri, halk oyunları, şiir okumaları ve çeşitli oyunlarla hem anne,babalarına hem de öğretmenlerine duygusal anlar yaşattı. Minik Aslanlar,özellikle düşman işgalini ve bu işgalden kurtuluşu içeren dramadaki performanslarıile de göz doldurdu. Tören 10. Yıl Marşı ile son buldu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

19 Mayıs 1919 Bir Milletin Yeniden Doğuşunu Simgeler

Türkan Saylan, şiir ve müzik dinletisiyle anıldı

Medical Point'te 19 Mayıs Coşkusu!

Kadrolu işçilerde toplu iş sözleşmesinde imzalar atıldı

​​​​​​​19 Mayıs, Bir Meydan Okuyuştur

Başkan Kınay Gülsima için koşacak

Arşiv